Ivanić baca rukavicu Ferencvarošu: Bićemo sjajni 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Zvezdin kreativac sa sredine terena ne boji se sudara sa liderom H grupe Lige Evrope.

Mada je Ferencvaroš pokupio sav kajmak iz duela sa Trabzonom (3:2) i Monakom (1:0), a crveno-beli ostali praznih ruku protiv francuskog tima (0:1) i turske ekipe (1:2), Mirko Ivanić ima krajnje optimističko viđenje sutrašnjeg srpsko-mađarskog fudbalskog okršaja u Beogradu (18.45).

„Odigrali smo čudan meč protiv Monaka. Rival nije imao šut u okvir gola pre penala, a uspeo je da pobedi. Nema šta, u Turskoj smo zasluženo poraženi. Verujem da je došlo vreme da ova grupa upozna snagu Crvene zvezde.

Nemam dilemu da ćemo odigrati sjajan meč. Imali smo period ispred sebe da se odmorimo, potom dignemo nivo treninga, jer ranije nismo imali mnogo vremena za to. Stvarno sam pozitivan da možemo sutra da uhvatimo priključak“, uveren je vižljasti majstor asistencija i jedan od češćih Zvezdinih strelaca poslednjih sezona.

Koliko su za kolektivni utisak i učinak bitni znanje i iskustvo 29-godišnjaka iz Bačkog Jarka videlo se u njegovom povratničkom nastupu prethodnog vikenda, kada je dva puta zatresao mrežu Mladosti (NS).

„Vratio sam se, igram bez problema, potpuno sam spreman. Bio sam nervozan tokom pauze, nisam mogao da pomognem drugovima u kriznom periodu. Bilo mi je lakše kada sam počeo da treniram. Mogu da obećam navijačima da ću uraditi sve kako bih bio kao prethodne sezone“, samouveren je Ivanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari