Ivanović pohvalio Zvezdinu "izuzetnu odbranu" u Zadru 1photo: Zadar/Zvonko Kucelin

Trener šampionskog tima ABA lige zadovoljan partijom u 19. kolu regionalnog takmičenja.

Košarkaši Crvene zvezde „osvetili“ su se Zadru za poraz u njihovom prvom ovosezonskom duelu i to na isti način – slavljem u gostima (76:95).

Za ukupno 17. recku u pohodu na još jedan trofej ABA lige, odnosno 13. vezanu ABA-ligašku pobedu pod trenerskom palicom Duška Ivanovića.

„Odigrali smo izuzetno dobru odbranu, gledajući prvu utakmicu koju smo izgubili u Beogradu iz dva razloga, zato što Zvezda nije igrala dobro i zato što Zadar ima dobar tim.

Igra neobično, potpuno drugačije od ostalih timova i ako nisi fokusiran, ako se ne spremiš dobro, može svakog da pobedi. Mislim da je tu ključ naše pobede“, rekao je crnogorski stručnjak.

Ivanoviću je zadarski parket odlično poznat, jer ga je puno puta gazio dok se aktivno bavio igrom pod obručima.

„Zadar je uvek bio vruć teren. Publika je bila bliža u Jazinama i ovde sam uvek voleo da igram. Publika održava svoju ekipu“, zaključio je Zvezdin šef struke kratko obraćanje medijima.

Pre povratka u Beograd i mini priprema za Kup Radivoja Koraća (15 – 18. februar, Niš), u kom bi Nedović i družina trebalo da brane jedan od tri pobednička pehara iz sezone 2021/2022.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari