Ivica Kralj suspendovan na šest meseci, Partizanu novčana kazna od milion dinara zbog komentarisanja suđenja

Ostavite komentar


  1. hahahaha Kazna za istinu ..a sve u reziji fkcz i njenih Nedimovica ,aboliranog i najveceg navijaca AV.Opozicija se i dalje zanosi nekim glupostima …

  2. Zbog cega kaznjen zato sto je reko da je filipovic lopurda i da rusi partizan i jeste tako svi navijsci misle

  3. Kadija te tuži, kadija ti sudi.
    Fudbalski savez Srbije ne postoji, ovo je zvezdina filijala.
    U odbranu gospodine Kralj, pozovite svedoke, školske drugove Predsednika fudbalske komisije koji će navesti za koji klub taj navija od malih nogu. Ako treba, prijavite kriminalne radnje tzv FSS organima UEFA i FIFA, neka izbace to na 10 godina iz svetskog fudbala!

  4. Zalosno sta ovom coveku rade! Eto.. toliko! Ne eksponira se, kulturan, voli svoj klub i bori se za njega srcem, ovih nekoliko meseci koliiko je tu.. bori se za igrace, navijace i zabrana zbog istine. kaže:

    Prekoputa8

  5. Istina, i samo istina! BRAVO GOSPODINE KRALJU! ! ! Ne brinite, BOG će im suditi! Vama, srećno u daljoj karijeri! Pozdrav iz Niša ❤️

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.