„Ja sam u životu imao tri autoriteta“: Kako se Rade Bogdanović „izvinio“ zbog izjava o ženama fudbalera na RTS (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Čovek je U SVEMU APSOLUTNO U PRAVU.
    Samo govori Istinu
    To što je Istina već 50 godina fenomen za većinu srba nije Radetov problem.Već njihov
    I to G O L E M I!

  2. Oni treba da su u teskom karantinu .Kakve zeni i sl. To je jedan od razloga za ovakav prolaz.

  3. Objektivno, a i očigledno, Rade ima suprugu, podršku, ženu, a ove koje je spomenuo u svom profesionalnom komentaru, ipak su daleko od toga. Komentar mu je na mestu.

  4. Iskreno sam bio šokiran pojavom ovog kafanskog fudblaskog eksperta koji na nacionalnoj televiziji korsiti kafanski rečnik. Dno dna, kao ustalom i fudbaleri i njihovo ponašanje na terenu. Uvek se može pasti još niže.

  5. Nekada smo znali sportistu kao sportistu, sada ih više znamo po ženama, mamama i tatama, taštama i ostaloj rodbini. Jesu li otišli na SP da se teše i vode ljubav dole… ili šta? Razmaženost , Rade je u pravu.

  6. Fudbal se nepise .Fudbal se igra a Rade ga je dobro igrao.Istina na pocetku boli ali je poslije slatka….

  7. Sramotne reči i još sramotnije što je posle njih ponovo pozvan u program. Takodje, veoma slab i nestručan komentator, koji je nekada bio i prilično beznačajan fudbaler. Takodje slabić koji nema snage ni da se izvini.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.