Jedna slika, hiljadu reči: Reakcija Piksija posle makazica Rišarlisona govori više od svega (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Strpo je piksi tabletu pod jezik , uf kad ga nije strefilo… kriv je vučić koji im je reko da su šampioni…

  2. Treba ovo zaboraviti i okrenuti se Kamerunu u ponedeljak, to je najbitnija utakmica za nas….

  3. Prvo poluvreme ? Igrali se na svojoj polovini…ljudi ,sve je to ok.Brazil…ali „idem majko Srbija zove ..“! Gde po burek ?! Dosadni ste.igrajte fudbal …

  4. Ocekuje se da strucnjak zavrsi trenersku skolu pa da Piksetu i drugaima objasni sta se desilo!

  5. Nemam pojma sa fudbalom ( pratim Tenis vec 30 godina) ALI nemojte tako. Nije sramota izgubiti od Brazila, ajde da pobedimo Kamerun i Svajcarce i dalje smo… IDEMOOOO

  6. Samo vise trcanja mora inace su momci igrali sto je prvo najbitnije timski,zajedno i bili dosta dobri.Moje misljenje.Videcemo se mi s njima opet.

  7. Nema fudbala, osim stonog, bez trčanja.
    Mi imamo danfa za 50 min. Sve ostalo je blejanje.

  8. Do juce je bilo ma nije Brazil nepobediv. A danas vec nije sramota izgubiti od Brazila. A niko da pomene da je igra bila kukavicka i inferiorna. Realno je trebalo da bude 5-0 .Ali to je manje bitno vec nacin na koji zamlacuju napaljeni narod.

  9. Све паметњаковићи,а шта Аргентина,Немачка…идемо даље..

  10. Neka se Brazilci zahvale sudiji koji im je bio naklonjen.na samom pocetku zuti karton bez opomene.Brazilci su mogli opustenije da igraju jer sudija je manje primecivao njine starteve i prekrsaje.

  11. Do juce smo bili i tigar i svetki prvci,sada je sve normalno kao idemo,53% verovalo u nasu pobedu,verovatno 99% veruje u pobedu protiv Kameruna.

  12. Ako i kojim slucajem prodjemo grupnu fazu.u sta sumnjam,sta ce mo onda?Mislim da cu i umreti sa nadom da ce mo nesto uraditi na nekom mundijalu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.