Jelenić: Moramo da podignemo Partizan, hvala Vučiću

Ostavite komentar


  1. Sram vas bilo !!!sto ne kazete hvala Vucicu i sto je Partuzan pao?!sadasnji uspesu su rezultat rada Partizana u nekom ranijem periodu…isto kao sto ce i buduci neuspesi biti rezultat pada Partizana.Hocete li tada za neuspehe reci :“hvala Vucicu !“…Sram vas bilo !

  2. Hvala Vučiću,spasio Partizan,pomogao L.Ristovskom da snimi film,M.Njegomir da ne duguje stanarine.Jadan čovek od usta odvaja da da zaslužnima.

  3. Nasi klubovi u zadnje vreme nemaju sredstava , zato nam vaterpolo klubovi beleze slabe rezultate na evropskim takmicenjima , sto nije slucaj sa Reprezentacijom koja ima nikad bojle rezultate .Zato raduje pomoc drzave i lokalne samouprave , da i klubovi mogu ne smetano rade i postizu bolje rezultate.

  4. Vaterpolo je sport na koji svi nedovoljno obracamo paznju, a ni broja se ne zna koliko su nas puta predstavili u najboljem svetlu u svetu. Zaista ovaj sport i ove klubove treba uvek pomoci.

  5. Savez je zaslužio mnogo više nego što Srbija može da im da. Svaki pripadnik tog saveza, zaslužio je sve što Srbija može da da. Oni su bre institucija!

  6. Vaterpolo do sad nije bio promovisan, a nasi vaterpolisti su uvek bili najbolji… radujem se sto bar klub nije u dugovima… to mnogo znaci… Sto vam smeta, ljudi se zahvaljuju coveku im je pomogao… gde je bila predhodna vlast, a nasi Delfini su i tada donosili medalje

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.