Joakim Lev i Srbija – plod mašte i lepe muzike kad Stojković napusti mesto selektora

Ostavite komentar


  1. Racionalan tekst, koji predpostavlja ostavku ili smenu Piksija zbog izuzetno loših rezultata i dovodjenje elitnog trenera na njegovo mesto.
    Medjutim postoji i realna predpostavka da o smeni odlučuje politika tj.predsednik.Tako da su moje procene da ce Piksi dobiti zeleno svetlo za vodjenje reprezentacije još 2 godine, kako mu piše u Ugovoru sa FSS-je.?

  2. Ne treba srpskom fudbalu ništa više od toga što ima, imaju para koliko hoće i žive bolje nego 99% običnog sveta. Nego ljudi treba da prestanu da gledaju taj glupavi sport. Njima je bitno samo koliko će miliona da zarade, i ako mogu da postanu vlasnici nekretnina. Jadno i bedno. Ako voliš taj sport idi se igraj sa vršnjacima ili unucima. U neko normalno vreme fudbaleri su bili plaćeni koliko i druge profesije, pa nije bilo toliko primadona. Kada ova država bude normalna biće i taj sport.

  3. Ni on nam nemoze pomoći naša reprezentaciju nema kvalitet da osvaja evropska i sveska prvenstva novinari ih svrstavaju u favorite dižu im cenu neigiraju srcem za Srbiju već gledaju da lm menadžeri nadju bolje klubove a za Srbiju baš ih briga važno je učestvovati a ništa ne uraditi imala je reprezentaciju i bolje igrače pa nikada nije ništa uradila u seniorskom fudbalu da dovedemo i Murinja Klopa isto bi oni prošli ko Piksi Antić Muslin tako će i Lev da prodaje jer igrači nemaju kvalitet za velika takmicenja

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.