Jokić: Daleko je prvenstvo sveta

Ostavite komentar


  1. Ajde onda makar osvoji prsten s Denverom kad već nećeš da igraš za reprezentaciju . 😀

  2. A sto ste se uhvatili za Jokica pa nece covek da igra i mi tu nista ne mozemo ali mozemo da se okrenemo nekim drugim igracima koji zele da igraju za Srbiju bez obzira na svoju ulogu u klubu i kolika primanja ima

  3. Ovog momka više nikada ne treba ni zvati u reprezentaciju. Imali smo mnoge vrhunske košarkaše u prebogatoj istoriji i veće zvezde od njega i niko se nije ponašao poput Nikole Jokića, svima je reprezentacija bila svetinja i neodazivanje do pre par godina nije postojalo kao opcija.
    Po meni, na SP treba da igraju igrači koji su i izborili plasman kroz kvalifikacije, predvođeni Milošem Teodosićem. Zaslužili su to.

    1. Teodosić je tek na kraju kvalifikacija zaigrao za reprezentaciju pa se i ne može baš reći da je on igrao sve utakmice. Plus , lako se zaboravi kako su pred prošlo evropsko naprasno se skoro svi igrači povrediše a s Teodosićem i nije toliko povreda bila problem koliko Teova želja da se što bolje pripremi za svoju prvu NBA sezonu. Jokić ima jedno srebro s reprezentacijom te kritike ljudi sa mnogo manje zasluga za ovu zemlju su totalno BEZVEZE i bez pameti. Kritike Jokića od strane naših višestrukih bivših šampiona Gurovića i Danilovića možda izgledaju više na mestu ali opet ko njima daje za pravo da javno po novinama dovode u pitanje bilo čije intimne i lične motive? I to posebno Jokićeve, čoveka koji svojom igrom najbolje reprezentuje srpsku košarku u najačoj ligi sveta. Po meni , zasad je i to dovoljno a ako nastavimo ovako da “ sikćemo “ i na ovog uspeşnog srbina , mislim da će vam želja biti ispunjena te da on , s pravom , neće ni igrati više za reprezentaciju.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.