"Jorgandžije" nemaju dovoljno para za dovođenje Ronalda 1Foto: EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

„To nije ekonomski isplativo“, insistiraju iznova i iznova u Atletiku kada se ime Kristijana Ronalda pomene u kontekstu kluba sa „Vanda Metropolitana“.

„Potopljeni računi Jorgandžija“ ne bi mogli da priušte nekoga sa tako visokom platom kao što je ima Portugalac, a još manje bi mogli da dogovore njegov transfer iz Mančester junajteda, kluba sa kojim još uvek ima važeći ugovor, slikovito objašnjava španska Marka situaciju sa „Vanda Metropolitana“ stadiona.

To je realnost koja neće skoro biti promenjena.

Primer koji objašnjava stvarnost ekonomske katastrofe slavnog kluba je teškoća u potpisivanju Nahuela Moline, Simeoneove želje u ovom prelaznom roku i odbrambenog fudbalera Udinezea.

Kako god bilo, sapunica može da se nastavi i narednih dana sve dok postoji šansa da bivši igrač Real Madrida završi u redovima ljutog rivala.

Ono što Ronaldo želi je da naredne sezone igra u Ligi šampiona i Atletiko ispunjava taj uslov, kao i činjenicu da Čolo može da pronađe „zajednički jezik“ sa najvećim fudbalskim zvezdama na svetu, ali ekonomska situacija diktira drugačije note i po svemu sudeći od ovog posla neće biti ništa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari