Još uvek se on pita

Novak Đoković večeras igra protiv Rodžera Federera za prolazak u polufinale završnog turnira u Londonu

Ostavite komentar


  1. Ako igra onako glupo i neinventivno kao protiv D.Tima, , sto nikada nije bila karakteristika Novaka Djokovica vec, nasuprot, pametni i osmisljeni potezi, ne pise mu se dobro. Ne znam da li ce se sa mnom mnogi sloziti ali, Novak Djokovic je prosto „hranio“ Dominika Tima i uvek ga vracao „iz mrtvih“, da bi ga ovaj, na kraju, „sahranio“. Onoliko „namestenih“ zicera, svaki protivnik bi pozeleo. Pored fizicke kondicije i taktike u tenisu, ipak, odlucuje mozak.

  2. Pita se on kao pijan sa gaćama, izvinite na izrazu. Voditi u taj brejku trećeg seta sa dva mini brejka prednosti, a izgubiti set i meč, ja ne znam kada i da li se ikome desilo, njemu nije sigurno. Tone velika trojka polako, i treba da tone, prirodni sled stvari. Tako je i u ostalim sportovima, pogledajte gde je Rosi, Kimin Rajkonen, itd, itd. Naš narod kaže „zasviraj i za pojas zadeni“. Tako je i inače u životu, čovek treba da zna kada je dosta. Ako ne zna loše se provede, postane moneta za potkusurivanje. „Bolje je časno pobeći, nego kukavički poginuti“ kaže br. 1. Novak neće osvojiti turnir u Londonu, loše igra, nije u najboljoj formi. Živi bili pa videli.

  3. Nažalost izgubiće sa 2:1 i tako završiti ovu godinu. Nešto se dešava što mi ne razumemo.

  4. Ne piatao se Federer. Kada sam kazala da će ga Fenered nokautirati nisu mediji hteli da obave moj komntar. Ko je gledao Vinbldon video je da mu je Novak „UKRAO“ pobedu. Po svim parametrima tog meča Rodja je bio bolji a IZGUBIO! Bar ja ne znam za takav slučaj. Ovaj meč je rodji pao „kao kec na deset“ da mu se „revanšira“! Rodja je Novaku ODRŽAO ČAS TENISA! Čisto da se zna ko je GOAT!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.