Jović: Nisam dobio prave informacije, izvinjavam se ako sam nekoga ugrozio

Ostavite komentar


  1. Došao da pomogne Sofiju za rodjendan, svideo joj se stan na Slaviji

  2. Smešno da ne kažem glupo obrazloženje! Čitav svet je suočen sa korona virusom ali do dotičnog to ne dopire. Kazna za „neobaveštenost“ će to promeniti!

  3. Bahati primitivac,i jos bahatije opravdanje,da smo barem kao Paragvaj,dge jedan planetarno poznati fudbaler ogovara,a kos nas se seljacina pravi blesav,mada

  4. Kako je testiran u Srbiji kad nema nikakve simptome
    Govori neistinu.

    1. Luka Jovic laze – tako se kaze kad neko tvrdi da je testiran u Srbiji, a nema najteze simptome.

      1. Ja ipak mislim da ima testova za narodne pevaljke, njihovu decu i snajke!

      2. Ja sam testiran a nemam simptome, možeš da se testraš imao simptome ili ne.

  5. Opušteno mali, sad je jasnije zašto nisi basketaš već fuzbaler. U fudbalu nema koraka.

  6. Skeniraj test i posalji novinama ili se sam prijavi za zatvor, zbog potencijalnog ubistva vise ljudi. Moze i Nestorovic sa tobom. Ni on nije razumeo. Kako se svi prave glupi, a da mu kazes da je glup, naljutio bi se.

  7. U đubretu zvanom „Kurir“ na sličnu vest o ovom fudbaleru može se, među mnoštvom negativnih komentara krvožednog i neukog čopora, naći nekoliko suprotnih mišljenja. Ovde za do sada ni jedno.

    1. To je zato što fudbaleri čitaju Kurir a ne Danas, jer ovde nema starleta i tzv starsa, gde su zastupljeni i oni. A pozitivne komentare verovatno pišu oni sami…

  8. Bravo mali,konacno da das pravu izjavu i imas pravilan stav. Igraj fudbal,uzivaj sa cicama.Ne dozvoli da cela Srbija misli da si uobrazeni i iskompleksirani klinac. Naravno da nisi imao prave informacije,jedno pricaju a na terenu se sasvim drugo desava. Uslo je u zemlju 60 hilj. u skorije vreme ali samo ti si im problem,ustvari ti si zrtveni jarac. Hoce da pokazu kako zakon vazi za sve,a ti si im dosao kao kec na deset.

  9. Kaže da je u Španiji obavešten o merama samoizolacije, a ovde nije. Sinak, čekaj malo! Mere samoizolacije su svugde iste. Izdate su po nalogu SZO za sve zemlje. Nego naviklo to da se u belom svetu dobro vlada, a ovde ne mora. Zato nam i ide tako kako nam ide. Jer znam još neke primere gde u tuđim zemljama zakone poštuju, a ovde ne. Dokle bre više tako!?

  10. Tvrdnja da je po dolasku u Srbiju je znak da neko ozbiljno laže. Ako je zaista testiran to znači da u testiranju ima privilegovanih, a ako nije, onda…paa…prosto čovek laže

  11. Luka Jovic je JEDAN OD 1600+ onih koji po dolasku u Srbiju nisu ispostovali uredbu o samoizolaciji, usvojenu tog dana. Da li je bio pravilno i detalno informisan prilikom ulaska u zemlju, sto je obaveza sadrzana u istom pravnom aktu? Nisam siguran. Da li je mogao da se testira u Madridu i u BG? Ne iskljucujem takvu mogucnost. Postoje tzv. „brzi testovi“ velicine upaljaca, koji iz kapi krvi za 15 minuta ustanove imate li IgG ili IgM antitela SARS-CoV-2 virus. Sklon sam da verujem da ih je Real Madrid nabavio za svoje fudbalere da bi se testirali nekoliko puta dnevno, radi sprecavanja sirenja infekta u timu. I po informacijama koje kolaju, Luka je eventualno ugrozio clanove porodice i svoju devojku, i nije boravio na javnim mestima gde ima mnogo ljudi. Luka Jovic zasluzuje istu (ni vecu ni manju) kaznu kao i drugih 1600+ prekrsilaca. Ne treba sa njim hraniti zavidan i gladan narod. On ocito ne spada u krug kriminalaca o kojima niko ne sme zucne u Srbiji.

    1. I setih se, sta cemo sa veselim doktorima koji su nas pre neki dan na konferencijama za stampu uveravali da se „radi o najsmesnijem virusu“, “ da su zene zasticene i mogu u soping u Italiju“ ili su nas uveravali da nam ne preti opasnost zbog superiornih gena i dobre zdravstvene sluzbe? Luka Jovic i ostali krsioci mera su za njih male mace, njegova odgovornost je nemerljivo manja.

  12. Doš’o fudbaler iz Španije i ne zna kako se virus prenosi i kako, kao potencijalni virusonoša, može ugroziti sve koji dođu u kontakt sa njim.
    Nije se setio, pred polazak, da pozove ministarstvo zdravlja i predloži da donira novac za desetak respiratora, a setio se da mlati kako niko njemu nije iscrtao šta znači samoizolacija.
    Bude li mu trebala pomoć lekara, hoće li dobiti prednost kao poznata ličnost ili će biti podvrgnut redovnoj proceduri zbog ovakvog bahatog ponašanja?
    Kazna od 150000 rsd je nesrazmerna onome što je načinio, obzirom na njegove finansije. Kazna bi trebala biti recipročna učinjenom, svaki sportista odlično shvata značenje reči samoizolacija i karantin.

  13. U ovo je teško poverovati. Teško da će sud postupiti kao u slučaju malog, običnog čoveka. Para vrti gde burgija neće. Nažalost! Nadam se da će ovaj mladi čovek nešto naučiti iz svog postupka.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.