JSD Partizan menja ime?

Ostavite komentar


  1. Sramotna ideja. Zivila Jugoslavija. Zivija marsal Tito i njegovi partizani.

  2. Navijam za klubove JSD Partizan više od 40 godina.
    Promena imena nikada!

  3. ovi u upravi su načisto skrenuli….Ne može to tako…!!!!

  4. Jugoslaviju je storio srpski kralj i to je jedina drzava u nasoj,skoro hiljadugodisnjoj istoriji,gde su svi srbi ziveli u jednoj drzavi i Beogradom glavnim gradom.Mi Srbi ne pocinjemo od Tita!

  5. Дошло је време да ЈСД Партизан промени име у СД Партизан, као Звезда одавно. Свидело вам се, свидело. Не свидело вам се – тишина. Југославија више не постоји одавно. Толико.

  6. Da pojasnim. Ne menja se ime. Dat je predlog da navijaci clanovi sportskog drustva sa clanskim kartama mogu da se izjasne o imenu JSD Partizan, t.j. da li ce ostati Jugoslovensko Sportsko drustvo ili ce samo biti Sportsko drustvo Partizan.
    Sutsina je da ce „samo clanovi JSD sa vazecim clanskim kartama“ moci da glasaju da li ce ostati JSD Partizan ili ce biti SD Partizan. Nije pricano o prefiksu SRPSKi ili promeni osnove PARTIZAN.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.