Juniorke Kosova neće u Kragujevac

Ostavite komentar


  1. Pobogu, pa naravno da neće. Njihov narod je decenijama grcao pod aparthejdom, a devedesetih su bili žrtve genocida i etničkog čišćenja u pokušaju. Na njihovom mestu, niko ne bi išao. Izvucite konačno te glave iz peska, skupite hrabrost i suočite se sa delima i posledicama.

    1. Znas li ti uopste sta je genocid i sta je aparthejd? Zasto koristis termine za koje ne znas sta znace? Da su Srbi izvrsili genocid nad Albancima danas ne bi postojala ni albanska „drzava kosova“ ni ova „reprezentacija“. Ne postoji presuda ni jednog relevantnog suda da je na Kosovu izvrsen bilo kakav genocid od strane Srba. Za aparthejd na Kosovu su krivi izmedju ostalog i Albanci koji su zbog svojih nacionalistickih ciljeva odbijali da se integrisu u sistem drzave na cijoj teritoriji zive. Da je Albancima bitan sport a ne jeftina politika i nacionalisticko izivljvanaje onda bi otisli i odigrali utakmice ali im je bitnije mahanje zastavama i pokazivanje kako su „nezavisna drzava“. Ti naravno mozes jos jedno stotinjak ili milion puta da napises ovaj komenar o genocidu i aparthejdu ali nikada neces dobaciti dalje od albanske prizemne, mitoman-nacionalisticke propagande i lupetanja koja su pre za pivce ispred samposluge nego za sajt „Danas“‘-a.

    2. Mozda da i Kosovski Albanci izvuku glavu iz peska takodje. A sta je bilo sa etnickim ciscenjem u pokusaju nakon isterivanja Srba sa Kosova? Jel se ono ne racuna? Po vama jedno zlo opravdava drugo.

    3. Jos kada bi znao sta znaci aparthejd i genocid…

  2. @Inimicus Capitalis

    Strasno je ali i smesno kada neko nema kapaciteta da smisli nesto autonomno nego recituje suplje fraze iz velikoalbanskog mitoman-propagandistickog repertoara. I jos nesto, daleko si i ti tvoj narod od drzanja predavanja i izigravanja moralnih gromada, za to bi vam i sadasnjost i proslost morala biti mnogo drugacija.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.