Kaboklov agent: Već smo doneli odluku, Bruno neće ostati u Partizanu 1fotBA liga/Dragana Stjepanović

Po svemu sudeći, centarska linija Partizana doživeće potpunu rekonstrukciju.

Ono što je učinio Veneciji, kada je odlučio da prošlog leta pređe u Partizan (Italijani tvrdili da je imao validan ugovor sa njima) Bruno Kaboklo je, godinu dana kasnije, nešto slično uradio crno-belima.

U jeku brobe za titulu u Superligi Srbije, brazilski centar je samoinicijativno odlučio da napusti klub i otputuje za Sjedinjene Američke Države, navodno zbog sudske parnice sa bivšom suprugom, a u vezi sa time ko će dobiti starateljstvo nad detetom.

Iz Partizana su tada tvrdili da će igrač biti sankcionisan u skladu sa pravilnikom kluba, ali i da će ostati u ekipi Željka Obradovića i za narednu sezonu.

O tome je pričao i Ostoja Mijailović, predsednik crno-belih, tvrdeći da Kaboklo ostaje u Partizanu, međutim, prema saznanjima Meridiansporta, što je preneo i Sport klub, to se ipak neće desiti.

Naime, novinarka Bilja Kostreš kontaktirala je agenta darovitog centra, koji je objasnio razloge zbog kojih je Kaboklo stekao pravo da potraži novi klub.

– Kasne dve plate. U ugovoru ima rok od 30 dana koliko klub može da kasni sa isplatama, ali i da mi moramo u roko od sedam dana da pošaljemo mejl sa zahtevom da se plati. To smo i uradili, ali niko nam nije odgovorio na mejl niti je novac uplaćen. I poslali smo zahtev za raskid ugovora. Već smo doneli odluku, Bruno neće igrati u Partizanu – poručio je Danijel Hazan, zastupnik košarkaških prava brazilskog centra koji je trenutno na reprezentativnim pripremama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari