Kad i gde možete gledati utakmicu između Makabija i Crvene zvezde u 16. kolu Evrolige? 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak 21. decembra u 16. kolu Evrolige igraju kao gosti protiv Makabija u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Crveno-belima je ovo treća utakmica za redom u Beogradu, nakon što su prošle nedelje bili bolji od Albe, a u utorak izgubili od Reala.

Ekipa trenera Janisa Sferopulosa u duel sa Makabijem ulazi bez svog najskupljeg letošnjeg pojačanja Šabaza Nejpira, koji je saopštio da će napustiti tim sa Malog Kalemegdana, kao i bez Ognjena Kuzmića, koji je prosleđen u FMP.

Makabi, koji je u utorak u “Pioniru” pobedio Baskoniju trenutno na tabeli deli četvrto i peto mesto sa Partizanom uz skor 9-6, dok se Crvena zvezda nalazi na 15. mestu uz učinak od pet pobeda i deset poraza.

Dejan Davidovac smatra da je Makabi dobra ekipa i da nije čudo što se nalaze u vrhu tabele Evrolige.

– Skoro da igramo kod kuće trenirali smo dosta u “Pioniru” ove sezone. Poznato nam je sve što se tiče hale. Makabi je dobra ekipa sa dosta iskusnih igrača, igraju dosta dobro u tranziciji, fizički su dominantni, dosta idu na ofanzivni skok po čemu su prvi u ligi i moramo na to da obratimo pažnju – rekao je Davidovac.

Utakmicu između Reala i Partizana možete gledati u direktnom prenosu na kanalu Sport klub 2 od 20.00 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari