„Kad sam ovde, znači da sam zdrav“: Aleksandar Mitrović objasnio svoje fizičko stanje, o kom je pričao i selektor

Ostavite komentar


  1. Visio gol? Kako kad niste imali nijedan šut u okvir gola? Bili ravnopravni prvo poluvreme, pa se umorili na prvoj utakmici? Da nije bilo golmana i stativa, pala bi i petarda… Veći gubitak od ovog poraza, i siguran gubitak prolaska grupe, jeste neznanje šta se večeras desilo.

  2. Euforja i puce balon. Muski i srce na terenu to nismo videli pa da ste i sa 10 izgubili.Piksi rano si poceo da konstatujes nego im unesi jsku dozu adrenalina i sledecoj utakmici neka i izgube ali muski.

  3. Uvek isti: spin, laž, krive povrede, simuliranja Nejmara…Piksi blefer po starom obićaju…ništa novo..

  4. Izuzetno mnogo mi smeta kad cujem te nase igrace kad oslovljavaju Stojkovica sa Mister. Oduvek ima nadimak Piksi i svi ga znaju po tom nadimku i masovno je prihvacen i omiljen. Ali odakle ta poltronska i podanicka potreba da ga sad zovu Mister? Na sstranu sto pravih gospodina bas i nema u fudbalu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.