Kako je kažnjen Teodosić, kako Jabusele i ko trpi najveću nepravdu: Košarkaška javnost u odbrani Partizana 1Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Još se ne stišavaju utisci nakon kazni koje je Evroliga odredila vinovnicima tuče na meču između Real Madrida i Partizana, a sve više aktuelnih košarkaša i novinara se javlja na društvenoj mreži Tviter kako bi prokomentarisali situaciju iz Madrida i izrečene kazne sutradan.

Bivši košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis kaže da je Kevin Panter kažnjen sa dve utakmice suspenzije, a da po njemu to ne bi smelo da se odnosi na fajnal-for.

„Upravo sam video kazne. Nije fer što su ugrožene Partizanove šanse za prolaz dalje. Uz to, njihovi najbolji igrači će potencijalno presedeti Fajnal-for? Ako već kažnjavate, neka to ne utiče na naredne serije. Ne mislim da je to u redu. Pustite momke neka igraju“, napisao je Enis.

Igrač Virtusa Marko Belineli se oglasio samo znakovima pitanja, ne razumevajući odluku Evrolige.

„Čekaj… šta???“, napisao je Italijan.

Novinar Jurohupsa Čezare Milanti je podsetio na situaciju iz prvog dela sezone kada je Miloš Tedosić, košarkaš Virtusa, dobio tri utakmice kazne manje zbog mnogo blažeg incidenta od onog u kome je učestvovao Geršon Jabusele.

„Miloš Teodosić je suspendovan na dve utakmice još u novembru zbog uvrede sudije na utakmici između Virtusa i Efesa. Tri utakmice manje od Geršona Jabuselea“, napisao je Milanti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari