Kako kragujevački SNS regrutuje sportiste za miting 26. maja: Naređenje za odlazak u Beograd dobili i Divlji veprovi 1Foto: Z. Mišić / Danas

Divlji veprovi, kragujevački klub američkog fudbala, dobio je naredbu lokalnog odbora Srpske napredne stranke da određen broj njihovih članova štaba mora da se zaputi na miting u Beogradu 26. maja, objavila je Nova.rs.

Kako se navodi u ovoj informaciji, čelnicima kluba je ovaj zadatak naložen kako bi gradska uprava nastavila sa finansiranjem kluba, koji je osnovan pre 20 godina i do sada devet puta bio šampion Srbije.

Da su članovi kluba dobili ovo naređenje vidi se iz prepiske na viber grupi Divljih veprova, do koje su došli novinari Nove i čija autentičnost im je potvrđena.

„Braćo, da li ima zainteresovanih da idu na ovaj skup u Beograd sledećeg petka. Ja znam da nije niko oduševljen time…“, piše u prvoj poruci, a zatim se dodaje da je u pitanju klupska obaveza.

Autor poruke navodi da spisak mora da se preda, da treba da se jave pre svih mlađi sa manje obaveza, da „Divlji veprovi“ nisu jedini koji su dobili ovaj poziv, te da će klub dati još 2.000 dinara onima koji odu, ali da za vreme mitinga mogu da odu negde da „izbleje“.

Kako kragujevački SNS regrutuje sportiste za miting 26. maja: Naređenje za odlazak u Beograd dobili i Divlji veprovi 2

 

Kako kragujevački SNS regrutuje sportiste za miting 26. maja: Naređenje za odlazak u Beograd dobili i Divlji veprovi 3

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari