Kakva noć uoči puta u Njujork: Zajedničko druženje Đokovića, Mesija i suvlasnika Intera iz Majamija (FOTO) 1Foto: EPA-EFE/MARK LYONS

U Majamiju, u predvečerje Ju-Es opena u Njojorku, poslednjeg turnira za grend slem u sezoni, sreli su se jedan od najboljih tenisera svih vremena i jedan od najboljih fudbalera ikada.

Novak Đoković i argentinski as Lionel Mesi uživali su u prijatnom druženju s američkim poslovnim čovekom Horheom Masom, milijarderom kubanskog porekla, koji je jedan od suvlasnika Intera iz Majamija, Mesijevog novog kluba.

 

Dve sportske legende su jedna drugoj mogle da ožive utiske iz svojih nedavnih pobedonosnih pohoda.

Đoković je u finalu za prepričavanje savladao Španca Karlosa Alkaraza na turniru iz masters serije u Sinsinatiju, a Mesi je podigao trofej za pobednika Kupa ligaša, takmičenja timova iz američkog sokera i meksičke lige, koji mu je rekordni 44. u karijeri.

U Sinsinatiju je i Mesi imao uspeh četiri dana posle Đokovićeve titule. Inter je u polufinalu Ju-Es open kupa savladao istoimeni domaći tim na penale.

Obojica nastavljaju put Velike jabuke – Đoković s namerom da se vrati na tron „Flašing Medouza“, a Mesi na Interov meč s njujorškim Red Bulom u MLS ligi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari