Kalinić od startera do viška u Srbiji

Čudna odluka selektora Aleksandra Đorđevića da "precrta" asa turskog Fenerbahčea

Ostavite komentar


  1. Замолио бих N.M. да се представи. Не зато што мислим да је овај текст злонамеран (а мислим), већ да прочитамо име и презиме новинара који пише „nekomentariše“. А и уредништву овог листа бих нешто написао. Не без једа, будући да су један од малобројних преосталих светионика слободе: чини ми се да губите конце. Већ неко време.

    1. Tako je. Sad on, novinar, bolje zna kako se vodi reprezentacija od Saleta. Zaboravio je uticaj pojedinca na tim, jer je košarka timski sport ako se ne varam.

      1. Košarka jeste timski sport,ali,na prvom mestu, je sport. Sve drugo, što nije sport, nema veze i ne treba da bude predmet rasprave i opametovanja nikoga. pa ni selektora.
        I još nešto: zbog čega misliš da novinar ne sme da ima mišljenje o temi o kojoj piše? Pa i o odluci selektora. Ja,na primer, mislim da je to novinarska dužnost i da svaki novinar mora da u tekstu iznese svoj stav.Da li se ti slažeš ili ne sa stavom je već sasvim druga stvar. I to je tvoje pravo.

  2. V.idim da su se već javili botovi ,drago mi je da ponekad čitate Danas.Da čitate stalno znali bi i kako se zove N.M:Kako nemate argumente za njegovo stručno obrazloženje zašto nije smeo da bude precrtan Nikola onda se bavite njegovom stručnošću.Uostalom A.Dj. je rekao da je Nikolu precrtao zbog njegovog ponašanja.Tužno i ružno .Ne Nikolino ponašanje već Saletovo.

    1. @srđan Odličan komentar, a botovi neka čitaju i treba, naučiće nešto.

  3. Reprezentacija nije privatna prćija, pa to nije ni legendarnog Đorđevića, koji sa njom postiže izvanredne rezultate. To znači da javnost treba da bude obaveštena o razlozima izostavljanja ove dvojice igrača. Ovo, tim pre, što oni nisu ušli ni među osamnaest igrača, što je malo mnogo. Osporavati pravo novinaru da ovakav izbor, argumentovano, dovede u pitanje, jer „Sale najbolje zna“, je dovođenje u pitanje prava da se iznese mišljenje, na jedan sasvim korektan način.

  4. Ja ne znam, kako moze pored jednog Kokoskova, srbski selektor biti Sale, koji samo menja klubove. Ne kazem, da nema pojma o poslu. Ali Igor je sad 2 klase iznad svih u Evropi. A ovo sa Kalinicem ce da mu se obije jos dobro. Nikola je lav. Lavcina. Takav se borac retko radja. Pojavljuje se od nikuda i krade lopte. Uostalom , statistika zadnje sezone je jasna svima. Osim Saletu ocito, koji je ili Srbin (znaci zamerio mu se covek sto ima drukcije stajaliste na neku temu od njega), ili je poturica (podlegao pritisku odozgo).

    1. Sale dobio direktivu, jedino je to razlog.Protiv direktive se ne može.

  5. Mnogo brzo je selektor zaboravio ko mu je digao ekipu iz mrtvih.Setimo se 2014, kada smo kao cetvrti u grupi naisli na Grke kao prve.Pa mecevi sa Francuskom i amerima u finalu.Nikada nismo dobili objasnjenje za poraz od cvrste Litvanije 2015 a Kalina kao nas najbolji defanzivac mu igra 7 minuta.Na kraju i poraz od Slovenije,koja nas je sa dva igraca pobedila.Sve su to ogromni kiksevi,mi kao da nemamo strucni savet, pa jedan covek radi sta hoce.Mi mu tolerisemo ali Panathenaikos i Bayern-NE

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.