Kampaco: Nadam se da će nešto da se promeni 1(Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Plejmejker Crvene zvezde Fakundo Kampaco nada se da će dobiti šansu da što pre pomogne saigračima i u Evroligi.

Zvezdi je izrečena zabrana registrovanja novih igrača i trenera sve do 28. februara.

„Osećam se tužno zato što samo želim da igram košarku. Došao sam u Zvezdu zato što želim da igram i ABA ligu i Evroligu, a to se izgleda neće dogoditi do marta… Držim palčeve i nadam se da će se sve srediti. Zahvalan sam saigračima (zbog majica „oslobodite Fakua“), mnogo ljudi mi pokazuje dosta ljubavi, ljubaznosti i podrške, srećan sam zbog toga“, rekao je Kampaco za Sport klub i dodao:

„Nadam se i želim da se nešto promeni, da ću zaigrati što pre, ali to nije u mojim rukama, ne mogu to da kontrolišem. Zato ću da usmerim svoju energiju na to da dobro treniram, da budem dobar saigrač i da podržavam tim kada nisam na parketu. Ali zaista se nadam da će nešto promeniti, stvarno mi se igra u Evroligi“.

Posle pobede u Valensiji, navijači crveno-belih pružili su podršku 31-godišnjim plejmejkeru.

„Bilo je ludo koliko sam dobio podrške navijača Zvezde, ali i fanova košarke generalno, čak i navijača i igrača drugih timova. To je neverovatno, nadam se da možemo da utičemo na promenu, zahvalan sam na tome“.

Kampaco može da igra u ABA ligi, a Zvezdu u nedelju od 17 časova čeka okršaj sa MZT-om u Skoplju.

„Biće teška utakmica jer ekipa stiže iz Valensije posle sjajne utakmice. Nekada se ekipa opusti posle takvih mečeva, to može da bude opasno, ali ne želimo to sebi da dopustimo i nadamo se da ćemo pobediti“, zaključio je Kampaco za Sport klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari