Kapiten crno-belih u "izlogu": Partizan odbio prvu ponudu za Markovića 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Rusi zainteresovani za defanzivca crno-belih, ali će morati da pojačaju ponudu.

Debakl protiv Dinama iz Kijeva, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona (6:2) pokazao je da je pred crno-belima još mnogo posla i kadrovskih promena.

Revanš u Beogradu biće puka formalnost, a verovatno i priprema za nastavak kvalifikacionog puta fudbalera Partizana, ali u Ligi Evrope.

U međuvremenu, srpski velikan mogao bi da nastavi sa rekonstrukcijom odbrane, posebno jer za Svetozara Markovića postoji interesovanje iz Rusije.

Rubin iz Kazanja ponudio je klubu iz Humske 1.600.000 evra na ime obeštećenja za 24-godišnjeg fudbalera, međutim čelnici Partizana odbili su takvu opciju ubeđeni da bi mogli da dobiju veću sumu.

Izvori iz kluba dovode do saznanja da bi odlazak Markovića mogao da se desi ukoliko Rusi pojačaju ponudu i pokažu spremnost da na račun uplate minimum 2.000.000 evra.

S obzirom na to da se dešavanja na fudbalskom tržištu tek zahuktavaju, ne bi bilo iznenađenje da kapiten Partizana napusti klub do kraja prelaznog roka, posebno jer je nakon ponude Rubina postalo jasno da su crno-beli raspoloženi za njegov odlazak.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari