Kapitenu teško palo što nije počeo protiv Engleza: Ja sam najbolji igrač ovog tima, ali ako on misli da Dušan Tadić treba da igra 30 minuta, igraće

Ostavite komentar


  1. Bravo Tadiću. Tako se ponaša gospodin. Lupiš šamarčinu seljačini, skorojeviću i SNS DUPELISCU pred svima i to na fin način.

  2. Piksi nije nikakav takticar. Greska je sto muje poverena funkcija trenera.

  3. U svakome od nas čuči neotkriveni političarski genije,samo još koji trenutak da ljudi to primete.Fudbal je od nas davno otišao,ostao je nerad,nekultura,nepoštovanje bilo kojeg autoriteta ,svi gledaju koliko da uzmu lakog novca,a najbolje se provode uličari u ulozi tzv navijača.

  4. Menjaju se treneri i igrači,rezultat isti – duplo golo!

  5. nije to za nas!-Kafići,zadruga,sendviči,splavovi, izbori namešteni- to je za naciju!

  6. Čovek je rekao da je najspremniji igrač, a ne najbolji. Ne pišite koješta!

  7. Definitivni ovaj Piksi nezna da vodi reprezentaciju.On drzi na klupi Tadica ,a onda menja Mitra sa Jovicem.Ludilo mozga.I jos trazi ukoliko dodje do prevremenog raskida sa FSS, usled loseg rezultata.milion eura obestecenja.Kakav bezobrazluk.

  8. Dobro je, dobro je! Poraz od Engleza od samo jednog gola, a drugi mece nasih direktnih rivala nereseno!! Gde ces bolje. Sad da rasturimo Sloveniju pet nula a Dance da iskidamo, i vozdra!!!

  9. Mogo je Tadic da igra celu utakmicu nista se ne bi promenilo. Mi imamo gubitnicki mentalitet koji odise strahom od svakog protivnika. Prvih 25 minuta sledjeni od straha panicno se branimo i ne mozemo dva pasa da spojimo. Tako godinama.
    Menjajte mentalitet, a onda je sve jedno ko ce igrati. Pogledajte reprezentaciju Maroka, mozda shvatite.

  10. Čim govori o sebi u trećem licu znači da ga puca ego i da nije u vinkli.

  11. … ako ga ne vrati kući danas zbog ozbiljno narušene discipline ode sve dođavola. Opet zadnji, opet kuknjava ko je kriv …

  12. pored arogancije kojom obiluje, njemu, kao i svakom fudbaleru, fali inteligencija i razumevanje cemu on sluzi uopste. smesno je kako svako danas ima pravo da se izjasnjava bez posledica. tim je sustina, a on je kapiten nicega.

  13. Stojkovic je najveci problem. Los.
    Slazem se sa Tadicem da je on najbolji, a takodje da je trebalo Tadic i Mitrovic budu zajedno od pocetka.
    Mitrovic bez prave lopte. Cini se da je jedini ko moze da doda Tadic.

  14. Ne razumem se u fudbal ali, Stojković ni kao fudbaler nije bio nešto naročito. Sećam ga se da je samo dizao ruke, kao nešto protestvuje što ON nije dobio loptu. A i onaj penal protiv Argentine. Pa on da nije otišao iz Zvezde ona nikada ne bi postala evropski šampion, toliko je on gušio njenu igru.

  15. U više od 100 godina postojanja uspesi srpskog fudbala su Zvezdina titula prvaka Evrope i klupskog prvaka sveta i Partizanovo izgubljeno finale sa Real Madridom. A i to pod „okriljem“ SFRJ a ne kao Republika Srbija. Elem, za punih 16 godina od ponovnog osamostaljenja „bekstvom“ crnogoraca iz SCG konfederacije – rezultati srpskog fudbala = apsolutna nula. Obrnuto proporcionalno maksimalnoj stopi kriminala u Fudbalskom savezu Srbije. Tu i sa „četvrt mozga“ nije teško doneti zaključak o svrsi postojanja tako „uspešnog“ sporta na ovom prostoru. Kao amaterizam i rekreacija svakako da i ništa dalje od te priče.

  16. Igrao sam fudbal, ne na ovom nivou, ali protiv jakih protivnika moraš da imaš vodju na terenu, ne samo zbog igre nego i zbog samopouzdanja, mnogo je lakše svim igračima kad je glavni igrač na terenu…

  17. „Čovek je rekao da je najspremniji“,a ja mislio Thomson!

  18. Gde ste videli da je Tadić rekao da je najbolji igrač reprezentacije?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.