Kasno Džajić u fotelju FSS stiže: Šta su pravi razlozi nominovanja Zvezdine legende protiv Nemanje Vidića?

Crena tačka

Ostavite komentar


  1. dzaji svaka cast, ali on ima 78 godina! Vidic je legenda, njega treba podrzati. A dzaju neko nagovorio.

  2. Oduvek bio u službi vlasti.
    Nikad se nije glasno oglasio protiv huligana na tribinama.
    Čovek bez kičme.
    Zreo da karijeru završi u zatvoru.

  3. Dzaja je legenda fudbala a ne morala tako da nista ja ovde ne vidim cudno nit kontradiktorno.

  4. Džajić legenda?Ma nemojte molim vas. On je samo neosuđeni kriminalac koga je abolirao onaj grobar iz Kragujevca.

  5. Da ste došli u Zvezdu bio bi potez decenije!!! Ovako još jedan blam. Ili je bitna stolica!!!

  6. Kada je on dozvolio da kapetan Dragan bude „maskota“ CZ, znaci da nije u stanju nista da kaze svojom glavom nego sta mu diktiraju iz sekte

  7. Setimo se pa i Dzajic je lopina…tako da Vidic ostaje jedini legitimni kandidat. Napred Vida

  8. Sad ćemo da vidimo da li će postati legenda ili će na svoje čuveno prezime prvi pljunuti?!

  9. Kakav bre Vidić, nije račun u svojoj kući platio, pa će ON da vodi savez od 2500 klubova i 80000 igrača. Prvo u selo pored Uzica da vodi mali klub, pa neka pokaže rezultat.

  10. I ovaj Dzajoc trebalo bi vise da se mane tih podbadanja malo mu bilo u zvezdu pa sad ce da bude predsednik fudbalskog saveza Srbije em mator ko biblija,em izlapeo sav,en po putu ne moze da ide i on ce se kandiduje sto se ne ogleda pravo groblje njegovo vreme je odavno proslo.

  11. Odlican tekst i odlicno primeceno da ga niko nije ni pitao verovatno.. neho naredio…

  12. Tako je to u životu i kad nećeš ima da oćeš. Samo moramo znati da ne činimo dobro Srpskom fudbalu. Ne zbog Đžaje već zbog načina izbora mislim da treba mlađim ljudima iz struke dati šansu na duže staze kako bi mogli da naprave nešto vredno u našem fudbalu.

  13. Nemoj Dzajo legendo , nemoj u blato gde te bitange guraju. To tebi kao vremesnom 77 godisnjaku nije potrebno. Vidic je buducnost fss, mlad i posten covek.

  14. Džaja ima 76ili 77 god….pa da,takva je Srbija…penzioneri su budućnost ove zemlje…..

  15. TREBA IM SIGURAN I LOJALAN KAKO BI KRCMILI STOTINE MILIONA EVRA PREKO TOG NESRECNOG STADIONA KOJE OVAJ L……K HOCE DA PRAVI

  16. Vučić je Džajića izbavio iz zatvora ako ste zaboravili,sada ga kandiduje za svoje ciljeve e Srbijo dokle više.

  17. Napisali ste da Džajić nije potvrdio. Čemu onda uoššte polemika oko naslova u informeru. Ili vi verujete da on piše samo iatinu?

  18. Džaja je legenda svi znamo Vidić je veličina i to znamo.Ja sam zvezdas već 60 godina staža.Mislim da Džaba treba da odmara a da Vidic radi a DzajA pomaže savetima .Zvezda treba da podrži fudbalere a ne ministre.Vidic je to pošten i dokazan fudbaler.fudbak fudbalerima.

  19. Nije mi jasno zašto mislite da će Vidić nešto da promeni. Biće kao i prethodnici. Odlična plata,svi troškovi plaćeni i još muljanja koliko hoćeš.

  20. Da li je doslo vreme da se vrate stari dugovi? Spasli su ga robije pa sad ga podsecaju…

  21. Čovek ima lepu penziju !Sve što je imao u fudbalu ono je već rečeno! Država još da mu u nekom staračkom domu o bezbedi mirnu starost i pustite čoveka na miru!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.