Katastrofa u režiji Partizana, TSC-a i Čukaričkog

Ostavite komentar


  1. То је само зато што немамо национални стадион.Али ће зато убудуће у Европи играти: Дубочица,Лозница и Тимок.

  2. Tako je to kada su klubovi prćija političara, i kada se forsira samo jedan tim.
    Jedini lek je privatizacija klubova.

  3. I Vojvodini, takođe. Što se tiče Zvezde, Čuke i TSC-a, još ćemo videti. Ali nisam optimista!!!

  4. Srbi su narod koji imaju ozbiljan problem pa prihvate realnost. Samo fantaziraju i filozofiraju i OBAVEZNO je neko drugi kriv.

  5. „Katastrofa u režiji Partizana, TSC-a i Čukaričkog“

    Naslov nije precizan: Katastrofa je u režiji onog ko hoće jak jedan klub a slabe sve ostale.

  6. Bitno da mezimicu svi prinudno finansiramo, ona ce vas usreciti. Ne cmizdrite, vi zvezdine ulizice, firerov tim ce vam srca tamna razgaliti. Strpljenja samo!

  7. Pomenuta četvorka je bruka Srbije .Rukovodstva ovih klubova su totalne neznalica,zato su im utakmice u Ivanjici,Lučanima i Surdulici njihov fudbalski maksimum.Moj predlog je da se vi sportski novinari organizujte i jedno vreme bojkotuje te ove klubove.Sramota.

  8. Partizanovci su pričali kako će Zvezda biti tim za gol razliku u LŠ. Ironično je što su oni tim za gol razliku u trećem po jačini evropskom takmičenju. Tuga na šta su spali. Jad, tuga i beda.

  9. A taman je predsednik sa svojim pulenom Nedimovicem rešio da napravi stadione i vi mu ovakvom igrom vraćate.Nije to u redu ,čovek se trudi a vi nista

  10. Imamo jednog vođu i jedan „veliki tim“ i vođstvo u FSS iz iste kuhinje. Leskovac,Loznica i Zaječar su maske za NOVU MARAKANU. Vođa i doktor sve drže u svoje ruke. JADNI SMO SA NJIMA!

  11. Čuka se najbolje pokazala i verujem u nju a ostali samo kajmak pokupili zvezdinog uspeha koji se gradio 7 godina

  12. Iako su sramota nemožemo im okrenuti leđa,nego da vidimo leđa ovima koji mračne naš fudbal.Inače krivi nam Hrvati.Ko vodi Savez i beton liga je za ove viši nivo

  13. Sta da se radi kad predsednik ne navija za njihove ekipe. Prvo moraju izmiriti obaveze pa nista ne ostane a Zvezda zavuce ruku u drzavni dzep pa uzima vise nego sto joj treba-na razne nacine.

  14. Kakvo nam je prvenstvo dobro su i prošli, Metuzalem predsednik FSS, kreteni u Sudskom savezu, sve korumpirano oko fudbala a tako ne može u Evropi.

  15. Катастрофа је режирана од онога који хоће да са својим државним пројектом уђе у уџбенике и историју. Знам за кога навијате, али једино преко спорта можете да срушите, знате већ кога.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.