Kešelj se vraća u Crvenu zvezdu 1Foto:vikipedia

Marko Kešelj, nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši igrač Crvene zvezde, potpisao je večeras dvogodišnji ugovor sa crveno-belima, čiji su tim nakon osvajanja triplete napustila osmorica košarkaša, kao i trener Dejan Radonjić.

Dvadesetdevetogodišnji košarkaš nosio je Zvezdin dres u u periodu 2008-2010. godina a nakon toga je sa velikim uspehom branio boje Olimpijakosa, sa kojim je osvojio titulu Evrolige i titulu prvaka Grčke. Potom je igrao za Valensiju, francuske klubove Le Mana i Asvela, odnosno Mega Leks, dok je proteklu sezonu proveo je u grčkom Lavriju i belgijskom Ostendeu sa kojim je osvojio titulu i nacionalni kup.

Kao član reprezentativnih selekcija ima zlatne medalje sa U-19 Svetskog prvenstva 2007, zatim U-20 Evropskog prvenstva 2008. i sa Univerzijade u Beogradu 2009. Za „A“ selekciju nastupao je na Mundobasketu u Turskoj 2010. godine, kada je srpski tim zauzeo četvrto mesto, i godinu da na kasnije na Eurobasketu u Litvaniji.

Za sada Kešelj je jedino sigurno pojačanje Zvezde, a prema nezvaničnim informacijama koje su se u petak pojavile u medijima u tim sa Malog Kalemegdana mogao bi da stigne Nikola Radičević, bivši igrač čačanskog Borca, Partizana i Betisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari