Kevin Panter nakon pobede Barselone: Uspeli smo da ostanemo zajedno uprkos njihovim serijama 1Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarkaš Barselone Kevin Panter izjavio je da je njegova ekipa pokazala karakter u evroligaškoj utakmici protiv Crvene zvezde, koju je dobila sa 98:94, i da nije skrenula sa puta uprkos neprilika.

– Borili smo se protiv neprilika. Pokazali smo karakter da izguramo do produžetaka i pobedimo. Uspeli smo da ostanemo zajedno i da ne skrenemo s puta uprkos njihovim serijama. Srećni smo zbog dva trijumfa u duplom kolu – naveo je Panter posle utakmice.

Barselona je u Beogradu pobedila Crvenu zvezdu posle produžetaka 98:94, u četvrtom kolu Evrolige.

Centar Barselone Jan Veseli rekao je da je njegov tim pokazao karakter i da je bio jako fokusiran nakon prvog poluvremena.

– Ne mislimo da li je iko umoran u produžecima, bitno je da pobedimo. Imali smo sjajan mentalitet. U prvom poluvremenu smo pravili greške, ali smo kasnije bili fokusirani. Bili smo borbeni sve vreme. Oba tima su pogađala teške šuteve u produžecima. Jako je teško igrati u ovoj hali, Zvezda je dobar tim, zadovoljan sam zbog pobede – kazao je on.

Panter, koji je postigao 26 poena, i Veseli, koji je imao 19 poena, obojica su bivši igrači Partizana, a Panter je igrao i za Crvenu zvezdu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari