Kikinđani jesenji prvaci Super B lige - sever-centar 1Foto: Pixabay/rovin

Rukometaši Kikinde Grindeksa potvrdili su u poslednjem kolu prvog dela prvenstva Super B lige – Sever-centar, da su zasluženo jesenji prvaci, sa ubedljivom prednošću u odnosu na rivale u trci za plasman u elitni rang – ARKUS ligu.

Kikinđani su, iako bez najboljeg ograča Milana Lisice, lako pobedili na gostovanju u Ubu (31:23), a susret je rešen već u prvom poluvremenu. Ponovo je na golu bio odličan Marko Gaćinović i on je proglašen igračem utakmice, a najefikasniji u redovima Kikinde bili su Stanimir Komarek sa pet postignutih golova, te Marko Trninić, Balša Stevović, Nikola Vrgović i Ognjen Jovanović, koji su se po četiri puta upisali u strelce.

– Mislim da su naši rezultati ove jeseni možda i najbolja pozivnica  mladim sugrađanima da se priključe  školi rukometa našeg kluba. Na taj način će svi naši napori dobiti puni smisao – izjavio je kapiten Komarek, koji je ujedno i trener mlađih kategorija u klubu.

Kikinda Grindeks je nakon 11. kola prva na tabeli Super B lige – Sever-centar, uz skor od deset pobeda i jednog remija, a prvi pratilac Smederevo ima pet bodova manje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari