KK Partizan uplatio 437.600.000 dinara za namirenje poreskog duga 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

KK Partizan je u utorak 12. septembra uplatio 437.600.000 dinara za namirenje poreskog duga, a tim povodom su se oglasili na zvaničnom sajtu.

„Nakon sravnjenja poreskog duga sa Poreskom Upravom, preostali iznos za uplatu je 3.000.000 evra i on će biti izmiren u najkraćem mogućem roku.

KK Partizan Mozzart Bet je danas uplatio 437.600.000 dinara za namirenje poreskog duga. Na ovaj način, crno-beli su započeli konačnu otplatu duga prema Poreskoj Upravi koja će biti završena u najkraćem mogućem roku“, stoji u zvaničnom saopštenju tima koji nastupa u „Štark areni“.

Povodom ove uprave klub je preneo i izjavu predsednika Ostoje Mijailovića.

„Nakon što smo sa Poreskom Upravom uradili sravnjenje nagomilanog poreskog duga koji datira još iz nekih vremena kada ova Uprava kluba nije bila u Partizanu, danas smo na ime izmirenja poreskog duga uplatili 437.600.000 dinara, što je približno iznosu od 3.735.500 evra. Preostali dug, Klub će izmiriti u najkraćem mogućem periodu. Ovim putem želim da se zahvalim svima koji su pomogli da uđemo u proces rešavanja ovog problema koji godinama pritiska naš klub, kao i da prikupimo novac. Takođe želim da se zahvalim i Poreskoj Upravi na strpljenju. Za sada ne bih iznosio više detalja o ovoj temi, već bih to ostavio za konferenciju za medije koja će biti održana krajem meseca, nakon redovne Skupštine KK Partizan“, poručio je predsednik KK Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari