Ko bira predsednika FSS: Vučić, Čeferin, Skupština FSS, ili Vidić sam sebe imenuje?

Ostavite komentar


  1. Ko god ga predlozi,Vidic je resenje.Ako bude fajter do kraja,mozda i uspe.Ili ce ga mafija potrositi,kao i sve druge.Uglavnom,trebace mu mnogo hrabrosti za mulj u koji ulazi.

  2. ФСС ће се излечити од корупције истог момента кад се и Србија реши корупције. Што ће рећи никада.

  3. Vidic ….jos jedna marioneta srpskih vlastodrzaca pa ako hocete i evropskih u vidu ceferina ..sistem ja tebi ti meni je najboljo model da bitange vladaju kako u politici tako i u sportu.

  4. Dokaz da čovek ovu zemlju smatra samo njegovom. Verovatno bi i mojoj tetka Caki rekao koliko paprika da stavi u ajvar samo kad bi znao kada ga ona pravi….sve zna i u sve se razume. Sram ga bilo

  5. Jasno je ko će postaviti svakog, pa i predsednika FSS !!
    Naći će nekog semenkara, koji će redovno da plaća reket i radi šta mu se kaže !

  6. Zao mi je sto sto zbog jednog klubs koji sikanira sve klubove nemogu da idem da gledam utakmice

  7. Naravno da će predsednik FSS biti onaj koga Vučić odredi. Zato nam je i liga i reprezentacija na nivou srednjeg veka.

  8. To djubre je umislilo ne da je Tito,vec da je prevaziso i Vitu Korleana,postaje sve mucniji,nepodnosljiv je.Najvise krsi zakon i ustav,pa dokle misli da ce ovo narod da trpi.?

  9. Каквих све има змија а и душмана. А можда текст и коментари нису случајани. Што горе, то боље, гесло је ДУШМАНА!

  10. Predsednika FSS bira zvezda i Terzić! Da je drugačije Bjeković kao jedini kandidat bio bi izabran još u novembru! Obzirom na opstrukciju i nedostatka foruma desilo se šta se desilo! Kraj na Mundijalu i ovaj cirkus od izbora!!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.