Buntovnik s razlogom: Ko je kapiten Partizana Aleksandar Jovanović koji „nije hteo da ćuti“ posle derbija

Ostavite komentar


  1. VK Partizan, najtrofejniji srpski klub ikad (ako računamo i YU period) uništen. Fudbaleri sigurnim korakom idu za njim, u provaliju.

  2. ACO SVE SI REKAO. ODLICAN SI GOLMAN I VELIKA LJUDINA. FUDBAL TREBA DA BUDE ZA LJUBITELJE, A NE HOSTAPLERE, KAO TERZIC, VUCELIC. IMA IH PUNO.

  3. 90% zemlje gleda kako da preživi sutrašnji dan, briga ih za Partizan.
    A da nije državnih para, odavno bi se ugasili.

  4. Ево ја сам Звездаш и срећан сам.
    Ова земља није довољно учинила да се угаси спортско друштво непостојеће државе, које је направљено да се унизе грађани ове државе. Прву поставу првог клуба ЈСД Партизан чинило је 5 репрезентативаца НДХ који су играли утакмице док су Србе њихови сународници клали. Највећа легенда клуба је домобран. Ти људи су доведени у Београд, наређено им је да играју а Србима је наређено да навијају за њих..

    Ова држава мора да угаси то зло

  5. Aleksa-Konacno pravi komentar.Partizan je ustasko-komunisticki klub i treba da nestane.Bas kao i Zvezda-udbaski klub.

  6. Ko prati fudbal, narocito nas teška je budala ako je pritom i stariji od 15 godina. Generalno sport uopste pored svih kladionica, Blatera, Armstronga, dopinga….

  7. Auuj…citam komentare pojedinaca…stvarno treba da nas bude sramota nas samih…naših izjava i komentara…zašto mrzite? Zašto ste sujetni …ljubomorni?? Većina vas još nije naučila nos i dupe da obrise a bavi se stanjem u državi…politici ,sportu…

  8. Bravo Aco. Dokle više straha reći ko je krivac. Mora se ući u srž problema. Zbog mnogih problema u ovoj državi ljudi odlaze i napuštaju svoju domovinu. Od sportista, glumaca, muzičara, ali i obrazovanih ljudi. Nećemo više da žmurimo. Deci savetujem da idu što pre, jer živeti u mraku je iluzija.

  9. Nije država kriva za stanje u Partizanu,već rukovodstvo tima i naravno,igrači…..promenio si mnogo malih klubova što će reći da i ti nisi neki igračima iako situ i tamo ponešto i odbranio…..

  10. Terzicu sad ti nema Brana Micunovica , jos malo glumi mangupa , do jeseni si od 0- 2 boda u Ligi Sampiona , zaigraj se jos malo , cinkarice te prvo tvoji drugari!!!

  11. Momčino, nije fudbal svima važan kao što ti misliš. Budi frajer pa napiši koliko para dobijaš mesečno i napiši kako doprinosiš razvoju ovog društva. Obzirom da si samo jedan od nadobudnih parazita koji ne prikazuju nikakve rezultate, primanja vam treba izjednačiti sa prosvetarima, medicinarima, vojskom, policijom.

  12. Najjača mi stvar kada čujem da u nekoj seoskoj ligi kupe igrača za 10 m³ drva iki za istu kubikažu kupe utakmicu !!??

    Tamo gdje treba da se igramo , natječemo i družimo mi sijemo sjeme zla već u temeljima i normalo je sve ono nenormalno što nam se sportu ( životu ) dalje dešava – Nizbrdica bez kraja . . .

  13. Opet drzava kriva pa Partizan ima svoje rukovodstvo koje ga vodi u svemu od dovodjenja igraca prodaje tako i o omladinskoj skoli drzava nije tu da nekom garantuje iako oni sami ne vode klub kako treba ne vodimo racuna o nicemu i onda kriva je drzava hade da pljujemo po njoj kazite kada je bila to bolja pre toga Tito nas se saterao u misju rupu pobio je vise Srba nego nemci u vreme Milosevica nije bilo dobro dosli su dosovci zakopali nas proizvod toga nekoliko tajkuna koji i danas glodju i pljuju po drzavi velicajuci ustase kurtija prodali sve sto se moglo prodati dosli su ovi sada nikada veca sloboda nesto se bar vidi da se radi ali nevaljaju ne misle na pojedince koji neznaju sta ce sa sobom pa nasli da se prodaju i da blate drzavu izdajnicki geni eto sta smo mi kriva nam drzava ko da ima negde rezervne drzave neverovatno!!!

  14. Mora neko i muško da bude među fudbalerima, svaka čast golmanu…
    Rekao je sve sto jeste i sto je svakom ko razuma ima poznato, pritom na komentare furgabmalaca se ne treba obazirati jer da imaju kapaciteta ne bi ni navijali za koga navijaju niti glasali za koga glasaju…

  15. Zvezdaš sam, ali nisam srećan zbog Partizana. Ne slažem se da je država odgovorna za za propadanje Partizana. Uprava je kriva. Oni su se udružili sa „navijačkim klubovima“ (čitaj: kriminalcima) i doveli Partizan na ovako niske grane.

  16. Pa cekaj te ljudi, sta hocete od Drzave , jel nekad vise davano za sport pa iza Partizan l Zvezdu, ovo treba sve pod hitno privatizovati i skinuti sa grbace naroda i Drzave , i ne samo sportske klubove, vec i sva javna preduzeca a bogami i prosvetu i delove zdrsvstva , jel tesko je vise slusati udaranje po Drzavi, Nemojte nasu decu slati da idu iz svoje Drzave, ako vam je druga bolja srecan put!

  17. A šta ima država sa vama,osim što plaća lopovluk Vazure i Vučelića i što imate 5 frakcija u klubu.

  18. Jadno je koliko svi od reda iz fudbalskog kluba, kukaju i svako im je kriv za nesupehe osim njih samo. Jos je tuznije to sto rade novinari, koji ovakvim pisanjem, i podrzavanjem takvih izjava, podizu i onako preveliku tenziju izmedju navijaca vecitih rivala. Drazava i grad daju vaterpolu klubu bazen na upravljanje, da besplatno treniraju na istom, i omoguce im da drugima naplacuju termine. Doticni upravljajuci bazenom naprave ogromne dugove i kada drzava reaguje na lose poslovanje, sa namerom da spreci potpunu propast bazena, najednom je drzava kriva za propast kluba, a ne oni koji su lose poslovali i doveli klub skoro do stecaja. KK za razliku od svih drugih klubova, ima besplatene termine u areni i za utakmice i trening. FKu se u vese navrata, bespovratno davao ne bas mali novac, da dobiju UEFA licencu. Pored svega napisanog neki imaju smelosti da napisu, kako drzava unistava Partizan, odnosno nije dovoljno ucinila za isti. Kako mogu da budu ravnopravni i konkurentni, kada je CZ u proteklih 7-8 godina, zaradila preko 150 milona evra, od UEFA takamicenja, visestruko vise od svih klubova u Srbiji zajedno. Drzava je izgleda trebala, da dekretom polovinu novaca koji je CZ zaradila, od UEFA da ovima sto jadikuju. Valjda bi tada bili zadovoljni i srecini.

  19. Невероватно је да Југословени немају ма трун достојанства, објективности, нормалности, ( памети ) . Толики новац потрошен украден, и никад доста. Порез који се дугује мери се милионима евра, то је новац за децу , старе, за били шта, не то им није важно. Ви сте срамота овог народа, и најбоље би било да се преселите у Хрватску или у Босну ( околина Зенице) , имате тамо и навијаче, и да тамо наставите да и њих да правите будалама.

  20. Buntovnik vam je malo retardiran. Prvo što ovo što je izjavio nije sportski, drugo on već dve godine prima platu u ovom klubu, kao i njegovi saigrači i to platu koja je daleko iznad proseka RS. E sad to što on i njegovi saigrači ne opravdavaju svojim kvalitetom toliki novac, ovaj sramni momak je rešio da okrivi nekog drugog i da omalovaži uspeh protivnika. A što se tiče ovog naslova i medija, kao da je vama stalo do Partizana i Srbije, samo ste iskoristili momka da likujete jer proziva državu i vašeg protivnika. Jadno sa obe strane!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.