Nekadašnja „desna ruka“ Miroslava Miškovića: Ko je Milka Forcan koja ulazi u Partizan?

  1. Otac joj je bio čuveni Jovan Mileusnić, direktor te iste Jugohemije gde je ona bila predsednik UO, jedan od najuticajnijih direktora Titove epohe, koji je spasio Miškovića nakon propasti Trajala i stavio ga opet na noge. Otud Miškovićev dug familiji koji je isplaćen angažovanjem i brendiranjem Milke. Sestra njena, Smiljka Mileusnić bila je privođena 2009. godine zbog malverzacija prilikom uvoza vakcina protiv gripa A H1 N1. Prava srspka privrednička familija.

  2. Bila predsednik(ica) upravnog odbora Jugohemije… Veliko dostignuće, obzirom da joj je tata Jugohemiju ustupio Miškoviću. Kako bi bilo da počnemo da govorimo popu pop, a bobu bob?

  3. Ma pusti Jugohemiju, tatu, prevaranta Miskovica. Retko lepa i pametna zena. Pozdrav Milki i srecu na novoj funkciji u Partizanu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.