Ko smenjuje a ko čuva Piksija na mestu selektora i koji je sledeći korak „onih koji odlučuju“?

Pumpanje probušene lopte

Ostavite komentar


  1. Kada su Pikse i Vučić neformalno dogovarali posebne uslove Ugovora, Vučić je Piksetu treb’o da kaže šta očekuje, na primer, samo da pobedi Krvate i Švajcarce( zbog onijeh Saćirija i Đake, da ga Rama i Qrti ne zafrkavaju) i biti će upamćen kao ,,sokol među orlovima“….A ne sada djedo Đajka da se preznojava…..

  2. Cirkus putuje vala će i u Vučićevu kuću stići.Valjda su srbi božiji narod.

  3. u ovoj zemlji svako radi ono sto ne zna.av bez dana radnog staza ,pojma nezna ni o cemu.vlada i ministri su diletanti. dzajic i piksi su znali da igraju lopte,sapic da pliva,ali je njihov mozak ocito mali za tako veliku zajebanciju,tj.za poslove koje obavljaju.sistem mafijasko razbojnicko-lopovski nigde nije dao rezultate.cak 120.000evra platu mesecnu koju prima piksi, nije rezultat rada vec pljacke srbije i ne moze se plata i penzija udeljivati,vec zaradivati.ne razume to av jer u zivotu ni jedan dinar nije posteno zaradio,pa krade zajednicu i daje novac neznalicama koje mu se dive kolko je“pametan“……..????srbija je kuca bez domacina,jer oni koji je vode su dusmani,a od domacina su udaljeni koliko pluton od merkura.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.