„Koji je to sport“: Zašto ‘navijači’ u Srbiji ne samo da ne vole da gube, nego ne vole ni pobednike?

Ostavite komentar


  1. Kakav je ovo tekst? Čas su pojedinci krivi za napade , čas je to „u nasim genima“.

  2. „Koji je to sport“: Zašto ‘navijači’ u Srbiji ne samo da ne vole da gube, nego ne vole ni pobednike?
    ZATO ŠTO JE TO PRIRODNO…

  3. Tekst na mestu samo pregrubo je reći to nam je u genima! Pre bih rekao da je to odraz celokupne atmosfere u društvu koja proizilazi od veličanja pobede pogotovo nad našim “ vekovnim“ neprijateljima ( kako stoje stvari svi su nam neprijatelji) tako da poraz automatski predstavlja bruku, sramotu i izdaju našeg naroda…pa onda kada i dođe nova pobeda lončići su pobrkani…e sad uticaj sredine i okoline menja gene bar u Srbiji…zapalite pink, informer….

  4. Ne shvatam čemu posvećivanje kolumne, ajde da nazovemo tako, renomiranih novina, nekim komentarima na internet vest? Većina tih komentara su botovi, ili možda i jedan bot sa nekoliko različitih nickova, koji namerno kontriraju, omalovažavaju, pljuju, da li da bi izazvali reakciju, da li da sami nametnu neki diskurs ili nešto treće. Oni su irelevantni dok im se odgovaranjem ne ukaže značaj.

    To sigurno nisu ni većinsko mišljenje, a ni neki misleći pojedinci, već najobičniji plaćenici sa zadatkom.

  5. AiiOii, тачно и веома поучно, само се бојим Новосрби неће схватити, као и остало до данас.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.