Kokeza podneo ostavku na funkciju predsednika FSS

Ostavite komentar


  1. Pazi ovo, covek ima svoju licnost, cast i ugled !?
    A delio 20 godina „vrednosti“ sa Vucicem cije su vrednosti inace veoma belodane gradjanima Srbije. I on je ponosan tada i ponosan sada … Ovo prevazilazi stepen podnosljivosti u stomaku i centralnom nervnom sistemu.

  2. Istraživačkim novinarstvom se lako može utvrditi da je FSS u 2018 godini samo na toškove zarada, naknada zarada i ostalih ličnih rashoda za 60 zaposlenih potrošio neverovatnih 878.909.000 rsd odnosno blizu 10.400 EUR/mesečno po zaposlenom!!! ALO? I ne dao ostavku

  3. Da nije primoran odn stavljeno mu uze oko vrata,,bio bi Kokez do penzije na mestu predsednika FSS. Neko je imao „vece zube“ od Kokuza, pa se ovaj povukao. Sve ostalo su sarene laze za nazovi rodoljube i patriote.

  4. Ostavka dobrovoljno ili protiv vplje se svakako podrazumevala, a sad da vidimo pravosudne organe na delu, jer mnogo je zestokih optuzbi bilo. Malo je jedna glava.

  5. Bezveze, kud baš sad kad je toliko toga dao Savezu. Dobro, de, ostavio je u amanet lukrativni modus operandi za naslednika. Srpski fudbal je jedna tužna priča. Potrajaće to, more.

  6. dao ostavku, a sebi u amanet milione. Bravo majstore! Da je neke pravde, vratio bi ti sve te milione drzavi, a zna se gde bi sedeo, sigurno ne u svojoj vili. Al nazalost, sad ces samo da se lagano povuces i nikom nista. Isplati se biti nepismeni telohranitelj, samo je bitno imati podobnog gazdu…
    Molim da se objavi komentar.

  7. Kako za 5 godina od salabajzera praznih dzepova sa calmom preko glave da ga Vucic pokazuje kao u cirkusu do multimiliomera kome i Djilas, Solak itd mogu da pozavide.

  8. Sad će i ona manekenka za donji veš da mu podnese ostavku.
    Nesreća nikada ne ide sama. (Ovo sam pozajmila od Hemingveja).
    E, moj Kokeza!

  9. Србија естрадија.
    Ако је Мали, за казну, постао министар финансија,
    бојим се да Кокеза, за казну, не постане министар спорта!?

  10. Jedan lopov manje ne cini FSS .
    Cuj Kokeza podneo ostavku, a sta cemo sa ostakom FSS, sta cemo sa Zvezdinim kriminalnim sudijama, sta cemo sa namestenim titulama za Zvezdu !?
    Svi do jednog treba da podnesu ostavke !!!
    Dobrivoje Tanasijevic za predsednika ili Ivan Curkovic.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.