Kokoškov: Razočaran sam igrom na turniru

Ostavite komentar


  1. Sa kakvim smo timom nastupili na ovom turniru dobro smo i stigli u finale. To je istina gorka. Igraci nisu bili na nivou ,ali i vodjenje ekipe sa klupe je bilo AMATERSKI !

  2. Momci, glavu gore. Nije smak sveta. Trener je video gde škripi. Nemoj te posustajati. Samo napred. Nemojte da ste razočarani.

  3. Rešenje je da se iz Amerike dovedu(da državljanstvo) dva-tri profesionalna igrača (kao u ženskoj košarci) ,koji će svoje učešće u reprezentaciji pošteno naplatiti i profesionalno odraditi.

  4. Ovi momci su pristali da igraju za reprezentaciju! Hvala im na tome!

  5. Ja sam razocaran da Kokoskov nije video da je njegov posao integracija velikog broja odlicnih igraca u jedan tim. Dok je mogao da pliva na njihovom umecu plivao je, prvi put kada je trebao da uradi nesto i da se pokaze jaci od pojedinaca, prsao je ko zvecka.

  6. ljude koji neće da igraju za repku treba trajno isključiti iz iste jer se ovako samo stvara lažna slika o nekoj velikoj snazi reprezentacije. Bolje da istrpimo par godina neku mlađu ekipu pa da opet igramo na svetskom nivou nego da robujemo ovima što su non stop umorni. kao da su oni prvi reprezentativci u NBA u istoriji sporta.

  7. Glavu gore.Do sledećeg ciklusa diplomiraće Aleksandar Aca Vučić i preuzeće kormilo košarkaške reprezentacije Srbije i onda ćemo svima da vratimo za ova poniženja. Moramo zbog toga da stvari gledamo dugoročno-vOĐI JE sRBIJA IZNAD SVEGA ZATO JE I ODLUČIO DA POSTANE KOŠARKAŠKI TRENER SVE ZARAD GRAĐANA SRBIJE

  8. Tačno je da nam turnir u Beogradu nije legao kako treba i tačno je da naši košarkaši nisu pužili igru onako kako oni to znaju, i sada ih ne treba razapeti na stubu srama, nego ih podržati kada im je najpotrebnije, koliko su nas puta obradovali i svi mi smo ih dočekali ispred skupštine grada, ali sada je bilo ovako jeste teško svima nama, a pogotovo našim košarkašima…. momci glavu gore idemo dalje u nove pobede, tu je evropsko i svetsko prvenstvo pa srećno vam bilo….

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.