Koliko je realno učešće Srbije u organizaciji SP 2030. godine?

Ostavite komentar


    1. Jel to centrala hoce da nam opere mozak preko vasih komentara? Da li si bote procitao tekst koji govori koliko para treba za takvu ideju, para koje mi nemamo a ne rastu na drvecu.

  1. SP se kad tad mora organizovati više u zemljma istočne Evrope i Balkana, ne može stalno Nemačka, SAD, Latinske zemlje itd.

  2. Mozda nemamo dovoljno velikih stadiona, ali zato imamo najbolje huligane na svetu. Nigde ne mozes da dobijes batine kao na Zvezdinom ili Partizanovom stadionu, mada ni Rad ne zaostaje. Dalje, fenomenalno namestamo utakmice, tako da to daje sansu i slabijim reprezentacijama da osvoje zlatnu boginju. I na kraju, tu je i finansijski efekat. Ako se organizacija dodeli Srbiji, to ce biti finansijski najuspesnije svetsko prvenstvo na licnom nivou. Ko nije mogao da odskoluje decu u svajcarskim koledzima, da kupi sebi vilu na zenevskom jezeru, da vozi Bentli sa zlatnim brisacima na soferki, organizacija svetskog prvenstva u Srbiji mu je prilika.
    Mislim da bi UEFA sve ovo morala da uvrsti u kriterijum prilikom dodele svetskog prvenstva.

  3. Mislio sam da ste ozbiljna Novina i vi ste poceli da „hladite Narod toplom
    Vodom“

  4. Ovo je jos jedna glupost iz sns od koje naravno da nema nista ali sama ova informacija treba kod glupih Vucicevih glasaca da stvori iluziju kako mozda ipak Srbija ide u dobrom pravcu I kako nismo toliko siromasni cim planiramo da se kandidujemo za domacina SP.

  5. Ja mislim da je ovo odlično za Srbiju. Daćebog da prvo pokrenemo svemirski program i sa kosmodroma u Bajčetini pošaljemo gopro u svemir. Tada bismo, jednom kamerom, mogli sve utakmice snimati istovremeno. Eto uštede na opremi i ljudstvu. U stvari, mogli bismo poslati i Vučića u svemir, pa da istovremeno i snima i komentariše i cmizdri i laže. Eto još uštede! Gotovo!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.