Duško Vujošević o trenerskom debiju Aleksandra Vučića u Loznici: Više bih voleo da je trening održao u Kosovskoj Mitrovici 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je u četvrtak trening sa juniorima Košarkaškog kluba Loznica, debitantski u njegovoj trenerskoj karijeri.

Poznati trener Duško Vujošević kaže da nije imao priliku da vidi kako se Vučić pokazao tokom rada sa mladim igračima iz Loznice, ali da ne sumnja u entuzijazam predsednika Srbije.

– Meni je, na neki način, dirljiva njegova ljubav prema trenerskom poslu i košarci. Trening ne mogu da komentarišem, jer ga nisam video, ali bih više voleo i cenio da ga je održao u Kosovskoj Mitrovici ili nekoj od enklava na jugu, recimo Velikoj Hoči – rekao je Vujošević za Danas, a potom dodao:

Duško Vujošević o trenerskom debiju Aleksandra Vučića u Loznici: Više bih voleo da je trening održao u Kosovskoj Mitrovici 2
Foto: IG / @avucic

– On već dugo pohađa trenersku školu u zgradi koja je, kako se priča, oteta nekoj muzičkoj školi, godinama gleda košarkaške utakmice i verovatno je nešto naučio. Ali, krhko je znanje, jer nije savladao lekciju o zonskoj odbrani. Priča na društvenim mrežama da je zona zabranjena, ali to nije tačno, ono što je zabranjeno je da ja dobijem posao u nekom od klubova u Srbiji.

Aleksandar Vučić je učenik trenerske škole na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi, a kako prenose mediji, ostalo mu je još šest ispita da položi kako bi dobio diplomu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari