Obradović me četiri puta pitao da karijeru završim u Partizanu: Amerikanac nastavlja duel sa crno-belima na društvenim mrežama 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Bivši košarkaš Partizana Džejms Naneli, koji je juče preko društvenih mreža oštro odgovorio predsedniku Ostoji Mijailoviću na optužbu da je prekršio klupski “disciplinski pravilnik”, danas je objavio da je trener Željko Obradović tražio da karijeru završi u klubu iz Humske.

Amerikanac je na svom Instagram nalogu odgovorio na poruku jednog navijača crno-belih, koji je napisao da je želeo da Naneli do kraja karijere ostane u Partizanu.

„Da, i ja isto! ŽOC me je pitao barem četiri puta ove godine da ostanem dok ne odlučim da odem u penziju. Ali, eto…“, odgovorio je Naneli, koji je još uvek bez ugovora za sledeću sezonu.

On je profesionalnu karijeru počeo 2012. u grčkoj Kavali, a igrao je još u razvojnoj NBA ligi, Atlanti, Filadelfiji, Estudijantesu, Makabi Ašdodu, Fenebahčeu, Minesoti, Hjustonu, Olimpiji iz Milana, Šangaj Šarksima i Makabiju iz Tel Aviva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari