"Da uradim ono što moram": Panter prvi put u Beogradu po odlasku iz Partizana na megdanu sa neporaženom Zvezdom 1Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Barselona je ostvarila važnu pobedu u Evroligi pobedivši u trećem kolu na svom parketu Monako sa 86:71.

Osim velikog napora na obe strane parketa koji je rezultirao pobedom od 15 poena razlike protiv protivnika koji je trijumfovao u prve dve evropske utakmice u sezoni, Barselona je takođe imala izuzetan učinak od strane Kevina Pantera koji se čekao od početka sezone, a nakon što je ovog leta stigao iz Partizana u Kataloniju sa velikim očekivanjima.

– Morali smo da budemo usredsređeni na obe strane parketa i došli smo do važne pobede – rekao je Panter za Evroliga TV nakon što je postigao 21 poen u utakmici sezone.

Realizovao je američki bek koji ima pasoš Srbije  5 od 7 šuteva za dva poena i 3 od 8 trojki, a sakupio je i 3 skoka, 3 asistencije, 2 ukradene lopte i blokadu, sve za 25 minuta na parketu.

– Pokušavam da budem najbolja verzija sebe i uradim ono što moram – rekao je Panter i dodao:

– Još uvek se prilagođavam, rana je faza sezone, tako da to radim iz dana u dan.

"Da uradim ono što moram": Panter prvi put u Beogradu po odlasku iz Partizana na megdanu sa neporaženom Zvezdom 2
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarkaši Barselone u četvrtom kolu Evrolige gostuju jedinoj neporaženoj ekipi u takmičenju – Crvenoj zvezdi. Biće to prvi profesionalni dolazak Pantera u Beograd otkako je letos napustio Partizan posle tri odigrane sezone u dresu crno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari