Partizan već u Top 8 Evrolige: Ostoja Mijailović otkrio koliki je budžet crno-belih i šta je od toga otišlo na dugove

Ostavite komentar


  1. Šta mene briga i za Partizan i za Zvezdu,jel neko pitao narod da li pristaje davati ovoliki novac. Mi živimo u vreme komunizma i Tita. Neka se privatizuju. Šta su oni vredniji od firmi koje su zapošljavale hiljade radnika i hranile svoje porodice? Sve državne firme pozatvaraše a mezimcima se upumpavaju pare i to za šta? Dobrobit neku,ajte molim vas. Gde je rezultat? Nigde!!! Ako već pričamo o sportu,dajte strelcima,vaterpolistima…oni bar donose medalje ali naravno tu nema love za razne Kokeze,Mijailoviće,Čoviće,Đoriće…Još im se ne sme ništa reći. Onaj Đorić je funkcioner 100 godina u savezu,šta radi? Ništa. Ovaj Mijailović ima osiguravajuću kuću,niko ne može da otvori tehnički pregled ako nema njegovo osiguranje. Gde mi živimo. O Čoviću ne bi da trošim reči,sve je rečeno.

  2. Partizan će svojim sportskim kvalitetom dostići Top8 svakako, a ja sam uveren i da će ovo biti nova istorijska godina, poput one kada smo prvi put osvojili najvažniji evropski trofej (pošto ima tu i starih Kupova Radivoja Koraća pride).
    Što se tiče budžeta, ako je on 20M ove godine, veće budžete imaju Real, Barsa, Monako, Panatenaikos, Olimpijakos, Valensija, Makabi, Asvel, Bajern, a verujem i oba italijanska i turska tima. Vrlo blizak budžet (plus/minus jedan milion) ima komšijski tim obzirom da gotovo sigurno poštuju pravila EL o procentu budžeta koji sme biti potrošen na plate (a deklarisali su da ove godine ide 12M na igračke plate).
    Da ne zaboravim, valjalo bi imati u vidu da se u budžetu Valensije nalazi i uspešan ženski klub, ali obzirom da je ukupan budžet preko 25M valja očekivati da nije manji od onog KKP (btw, budžet Valensije velikim delom pokriva mecena i vlasnik Joan Roig – ove godine sigurno barem 10M iz njegovih džepova)
    Sve u svemu, približne veličine budžeta ove sezone (oko +20M) čini i da je EL nikad interesantnija i izjednačenija.

  3. Beogradska banda na grbači Srbije!
    Privatizacija svih beogradskih klubova i ni dinar više nikada iz budžeta!

  4. I vi iz „danasa“ ste neki „informer“ 2.0!? U nekom od tekstova gore pisete kako fk zvezdasrbija „ima nacina da se direktno plasira u LS“, prvenstvo neizvesno i tek je na pola, upravo su doziveli najveci blam od kad se kotrlja fudbalska lopta na ovim prostorima gde su sa najskupljim timom u istoriji Balkana uspeli da izvuku 1 (JEDAN) bod iz 6 utakmica, gde nisu obrukali samo sebe vec i Srbiju! Nije vam palo na pamet da o tim novcima pisete!? 200mil eura poreskih obveznika!? Vama bode oci Partizan, Partizan koji je 12god ugnjetavan i gasen na svakom koraku zbog licne frustracije nepomenika, Partizan i njegova (trenutno) cetvrta pozicija na tabeli EL…taj novac vas zanima!? Ne zanima vas najtrofejniji pojedinacni klub na svetu VK Partizan i kako i zasto je ugasen!? E moj Drazo, pobedice nepomenik opet, samo zahvaljujuci vama…ovakvima, „objektivnima“!

  5. Znaci dug nije vracen, toliko se slilo para od sponzora, karata, tv prenosa, navijaci skupljali i opet dug. Tek kad jednog dana odete onda cemo znati koliki je on stvarno.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.