Kup Radivoja Koraća: Očekivana odluka Sferopulosa o strancima koje i vodi i ne vodi u Niš 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Kup Radivoja Koraća počinje u niškoj dvorani Čair u sredu, a prvog dana se u četvrtfinalu u 20 časova sastaju branilac trofeja u srpskom košarkaškom kupu Crvena zvezda i FMP.

Budući da u timovima mogu biti po najviše četiri stranca, trener crveno-belih Janis Sferopulos je doneo očekivanu odluku o tome koje inostrane uzdanice vodi u Niš, a koje ostavlja na dodatni rad u Beogradu.

Putovaće Litvanac Rokas Gidraitis, Mađar Adam Hanga, Amerikanac Džoel Bolomboj i Brazilac Jago dos Santos, koji su i među nosiocima Zvezdine igre.

Ostaju Amerikanac sa slovenačkim pasošom Majk Tobi i novajlije Žavont Smart i Fredi Gilespi, obojica američki košarkaši.

Umesto njih računaće se na članovie mladog tima sa Malog Kalemegdana Andreja Lučića, Andreja Kostića i Stefana Marjanovića.

Najsvežije pojačanje američki krilni centar Trej Tompkins, koji je potpisao ugovor na mesec dana, ionako nije u kombinaciji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari