Drugi ugao: Meta Dončićeve psovke nije bio Snup Dog (VIDEO) 1Foto: AP/Abbie Parr

To što je Dalas propustio da pred svojim navijačima ode u veliko finale NBA lige nadoknađeno je u sledećem meču istočnog konferencijskog finala, ali pred publikom Minesote.

Nezaustavljivi Luka Dončić i Kajri Irving su sa po 36 poena svaki najviše doprineli da protivnik bude neočekivano lako savladan s 4:1 u seriji.

Iako niko nikad u američkoj profesionalnoj košarci nije načinio čudo posle poraza u prve tri utakmice, „vukovi“ su imali pravo na nadu kad su u Teksasu smanjili na 3:1.

Jedan od njihovih poklonika iz prvih redova iza koša domaćina uzeo je na sebe da neprimerenim dobacivanjima neprestano udara na slovenačkog asa, zaluđujući se da će na taj način da pokida najjaču kariku protivničkog čeličnog lanca.

Dončić, iako potpuno usmeren na dešavanja na terenu, nije ostao gluv i ravnodušan na to.

Kad je u jednom napadu u trećoj četvrtini, pri ubedljivom vođstvu Dalasa sa 80:46, poentirao iz teškog položaja pod  prekršajem, imao je šta da poruči tom kafanskom navijaču.

„Ko plače, …!?“

 

Iz jednog ugla se činilo da je Dončićeva trijumfalna psovka upućena poznatom američkom reperu, jer se u kadru odmah ukazao Snup Dog, koji je, sedeći tik uz teren, počeo da se kida od smeha.

Međutim, iz drugog ugla, kao u nekom televizijskom VAR-u, vidi se ko je meta sloevnačkog asa preko reperove glave.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari