Jokić hladne glave posle isključenja u Čikagu: Volim svoj novac pa neću o sudijama, ali u Srbiji bi se drugačije završilo

Ostavite komentar


  1. Ma šta reče, pa ti u Beogradu imaš takvu zaštitu da možeš i da pucaš po školama, vašno je da si podržao AV-a !!!
    Ali NEĆEMO mi tebe…

  2. … verovatno misli da bi u civilizovanoj Srbiji dobio i novčanu kaznu i zabranu igranja još mesec dana.

  3. Čovek objasnio da u USA postoje zakoni, koji su u Srbiji slični ali se ne poštuju.
    Tako bi u Srbiji bio razmažena zvezda koja radi sta želi, bez sankcija, dok u USA to ne prolazi.
    U praksi tri buzdovana bi verovatno prebila sudiju u Srbiji, u USA se zbog toga ide na robiju.

  4. Prvo nauči da se pristojno ponašaš i da poštuješ narod i zemlju iz koje potičeš. Šta bi se u Srbiji drukčije završilo? Da li smo mi neka divlja ili, možda, neka super država? Ili se samo osećaš nedodirljivo pošto si kod kuće podržao kriminalce protiv naroda? Sram te bilo!

  5. Ti nisi ni svestan koliko si takvom izjavom doprineo negativnom imidžu Srbije, kao zemlji u kojoj ne važe, red, rad i zakoni.
    Nisi ti za džabe podržao Vučića.

  6. Covek je rekao dve stvari, jednu kakvog je karaktera kad ovako rezonuje o svom ponašanju i kazni koju je zaslužio, i drugu, kakva je Srbija zemlja, čiju je vlast nedavno podržao, a kakva je Amerika država.

  7. I jos nesto. Još jedan koji na „pravi način“ predstavlja Srbiju i njene građane u svetu. Ja mislim da nam se svi dive i da nam zavide.

  8. Dragi zemljače, konačno ste otkrili da saksijam ima rupu i da u Americi moraš poštovati druge i pravila koja postoje, nije vam to Srbija da se kerebečite po njoj.

  9. Sve dok ovo nisam pročitala, potpuno sam poštovala Jokićevu odluku, ili bolje, izbor, da podrži SNS sektu, jer to je njegova odluka, operedeljenje. izbor… Međutim, ovakvom izjavom je izneo i razlog zašto je podržao. Nema tu zaista ništa za poštovanje. Neotesani balvan. Htedoh da napišem konjušar, ali konjušari su plemeniti ljudi koji vole konje.

  10. Kakav primitivac.
    Popljuva i Srbiju usput.
    Ovde može šta hoćeš ako se prodaš.
    Ne igra za reprezentaciju, mrzi ga.
    Krivica je naroda što ga je idealizovala.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.