Nebojša Čović zasukao rukave: U planu profesionalna liga Srbije, gotovo je sa ABA

Ostavite komentar


  1. Čovek Službe. Oće Vučić srpsku ligu, Čović pravi srpsku ligu. Sećate li se tuče njega i Džaje zbog para i ko će biti bliži Hulji!?.

  2. Tako radi i tvoj nalogodavac,uradićemo to i to a kompleksni uslovi za ostvarenje projekta…maa koga briga,pa se uradi napola i onda sve izgleda nakaradno,ali pompa na medijima bombastično ječi.
    Biće to liga po čokinovim pravilima gde će fmp uvek biti prvak dok je čokija i njegovov šefa na tronu

  3. A koliko će to „profesionalnih“ klubova da igra u toj tvojoj profesionalnoj ligi Srbije ?
    Biće dva kluba kojima država puni kasu, Zbezda i Partizan. Ostali će biti samo dekor koji će jedva preživljavati. Nema kvaliteta u takvoj ligi. Ko god bude nešto iskakao po kvalitetu, pobeći će iz zemlje da bi igrao u kvalietnijoj ligi, da bi se uzdizao.
    ABA liga je na neki način liga iz SFRJ. Ona je tada bila jaka liga zato što je učestvovala cela zemlja. Bez ABA lige, potonućemo sigurno, bićemo gori od Hrvata.

  4. Da, da … tako izolovani „napredovaćemo“ unazad. Vremenom čemo postati sami sebi dovoljni, a to je siguran put u propast naše košarke.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.