Pero Antić najavio gde će Bogdan Bogdanović završiti karijeru: Dovešću ga u Crvenu zvezdu kad-tad 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Pero Antić, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, sada predsednik Košarkaško saveza Makedonije, izjavio je da će jednog dana dovesti kapitena reprezentacije Srbije Bogdana Bogdanovića u svoj bivši klub sa Malog Kalemegdana.

„Pre dva dana smo se dopisivali. Konstantno smo u kontaktu, zezamo se, bili smo cimeri. Dovešću ga u Crvenu zvezdu kad-tad. Rekao je da će karijeru završiti u Partizanu, ali ja mislim da će u Crvenoj zvezdi“, kroz osmeh je pričao Antić, a prenosi BasketballSphere.

On je dodao i da je Crvena zvezda najbolja ekipa u ABA ligi.

„Odlično izgledaju. Za mene je Crvena zvezda najbolja. Igokea i Crvena zvezda. Za druge nemoj da me pitaš (smeh)… Iskustvo, mnogo domaćih igrača koji se znaju i na čelu sa Milošem Teodosićem, Nedom, Šegijem, Dedom… Biće sve bolje i bolje, poznaju se, dugo su igrali zajedno. Dobra ekipa“, konstatovao je Antić.

Sa Bogdanovićem je u Fenerbahčeu bio saigrač, a trenirao ih je Željko Obradović.
„Željko je legenda, uvek ima viziju. Želim im sve najbolje, zna se za koji tim navijam. Ima dobar plan sigurno. Dobra Crvena zvezda bez dobrog Partizana i obrnuto ne ide“, smatra Pero Antić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari