Svetislav Pešić odredio 12 igrača koji putuju na Olimpijske igre: Otpala četvorica, Davidovac na spisku

Ostavite komentar


  1. To je to, najbolje što imamo i u formi je.
    Jedino mi je za Pokuševskog malo krivo, mislim da nije dobio dovoljno šanse, a Davidovca nisam ni video na terenu skoro uopšte.

    Sve u svemu, idemo dalje…

  2. Deluje veoma neozbiljno! Voditi tesko povredjenog i potpuno nespremnog Davidovca ,umesto zdravog i spremnog Radanova.Koji je i inace spremniji i atletski mocniji igrac.Po profilu potrebniji ovom timu za odbrambene role.Pitanje je koliko nam treba Plavsic (formacijski nekazem da je los) i dal ce ostvariti minut na terenu na celom turniru? Umesto njega je na spisku trebao biti polivalentan igrac.Dosta skracen roster, deluje kao da imamo deset igraca.Kao da smo tanki na spoljnim pozicijama a pretrpani pod kosem.Kao da smo ostali u devedesetim, gde se mnogo igralo na visinu a malo na brzinu i atleticizam.

  3. E muška reprezenatijo Srbije , daj bože da nešto uradite! Ali vratićete se vi ,na žalost pre vremena!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.