Momak sa kojim ne bi trebalo da se kačite: Ko je Strahinja Jokić, koji je napravio incident posle utakmice u Denveru?

Ostavite komentar


  1. Sport se odavno ne bavi vrlinama. Gladijatori i familija. Primitivci su primitivci sa novcem još veći. Nažalost u tome se prepoznajemo i samo u sportu smo vidljivi u svetu. Mala siromašna jadna zemlja divljaka. Vajt treš!

  2. Zasto hrabrost ne udari na nekog sebi ravnog?
    Na primer Tajson Fjuri i slično.
    Klasičan siledžija sa kompleksima.
    Rak to rešava.
    Samo strpljivo.

  3. I nad popom ima pop, ne verujem da ce ovi momci proci lako nakon ovog incidenta.

  4. Divljaci koji su se domogli para preko brata i sada umislili da mogu da lemaju koga hoce u drzavi koja im je pruzila gostoprimstvo. To se nece dobro zavrsiti po njih.

  5. Da se ovo dogodilo u Srbiji bilo bi pojeo vuk magarca!Ali to je Amerika.Neće se to dobro završiti.Daj Bože da ne bude zatvora.

  6. Plašim se da se ovo ne odrazi na Nikolinu igru.Ameri će ga sada sigurno gledati iz drugog ugla. Džokeru, ne daj se!

  7. … jak je kao konjina, ma kao rudinčki bik, pitanje je dana kad će ga deportovati u njegovu mahalu da zabavlja publiku u nekoj birtiji.

  8. Rešio je da atmosferu sa naših tribina prenese na američke …
    Blavan koji nije uspeo u ničemu pa mora da glumi Nikolinog zaštitnika …

  9. Jednostavno, neka ih sud cepi 10 godina zatvora. Imaće vremena da razmisle, sazru i olade glavu !

  10. Nema frke, opet će Oskar da potegne veze, da dozvoli Nikoli Jokiću da podigne još nekoliko zgrada, a Nikola će da okači nekoliko snimaka podrške „našem“ tiraninu.

  11. Verovatno nema prijave, jer se nagodili kod advokata. Ovaj dobi dobre parice za ovo.

  12. Klasicna tetovirana bitanga,nista drugo ne treba ni da stoji u clanku

  13. Da se ovo dogodilo u Srbiji bilo bi „pojeo vuk magarca“! Ali to je Amerika. Mozda ce se to dobro završiti. Daj Bože da bude zatvora.

  14. Nazalost rodbinu nemozemo uzabrati ali sva ljaga ce pasti na Nikolu a ovi nabildovani momci ce i dalje rusvaj da orave jer moze im se

  15. Crla je familija nasilna. I od njih nista nece da bude. Pogodilo se ovaj Nikola da malo zna sa loptom inace za mene nike on nilakav MVP. Ne gledam ga ne navijam za njega i boli me sta ce da uradi. Seljacine ne postuje.. napred Doncic

  16. Porodice sprskih poznatih sportista. Neki su muljatori neki siledžije. Ko razume shvatiće.

  17. Baš ste jadni svi,da li ima neko da napiše makar jedan pozitivan komentar za Jokića.Nije se on tukao na tribinama nego igrao na terenu.Sram vas bilo samo gledate negativne stvari zato nam tako i jeste pošto ste svi negativni i glupi.Umesto da smo složni kao drugi i da se branimo mi svoje opanjkavamo i blatimo,a oni svoje brane i uzdižu.Dok je tako nikad neće biti ništa od nas.

  18. Da je adekvatno kažnjen prvi put smirio bi se vrlo brzo. Ako je neko snažan ne znači da je šerif koji provodi pravdu. Takvi moraju biti smireni i dovedeni u red. Doživotna zabrana pristupa dvoranama na bliže od 1 km i rešen problem.

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.