Moje ime je Trener Partizana Željko Obradović: Najbolji evropski stručnjak o novoj ekipi crno-belih 1Foto: Srdjan Stevanovic/ STARSPORT

Trener Partizana Željko Obradović je u razgovoru za klupsku televiziju objasnio zašto su crno-beli promenili ceo tim i šta očekuje ekipu u novoj sezoni.

„Okolosti su bile takve da smo morali da reagujemo na taj način. naravno da nismo imali u planu da promenimo celu ekipu, da ostane samo jedan jedini igrač. U toku leta je bila želja pojedinih igrača da odu iz kluba, igrača koji su imali ugovore. Takođe, imali smo neke opcije u odnosu na neke druge igrače. U dogovoru sa njima smo povlačili poteze. Sve je na kraju ispalo ovako kako je ispalo. Napravili smo novu ekipu i mislim da možemo da budemo zadovoljni“, objasnio je Obradović.

Ponovio je šef stručnog štaba kluba iz Humske da svako ko je deo Partizana mora da se ponaša kako dolikuje grbu.

„Partizan je brend, iznedrio je plejadu fantastičnih igrača i trenera. Ime mora da se štiti. Ja više nisam Željko Obradović, ja sam trener Partizana Željko Obradović i gde god da sam moram u skladu s tim da se ponašam. Tako i ovi momci koji su došli. Niko od njih više nema privatno ime i pravo na privatnost u tom smislu. Šta god bude radio i gde god, ispred imena i prezima će stajati igrač Partizana. U tom smisu moraju da se ponašaju kako dolikuje ovom grbu, Svi moramo da budemo svesni gde se nalazimo“, izjavio je Obradović.

Podsetimo, za crno-bele u narednoj sezoni nastupaće Vanja Marinković (novi kapiten), Brendon Dejvis, Ife Lundberg, Karlik Džons, Frenk Nilikina, Dvejn Vašington, Balša Koprivica, Mario Nakić, Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Isak Bonga, Arijan Lakić, Ajzea Majk, Aleksa Dimitrijević, Tajrik Džons.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari