Bivši košarkaš “večitih rivala”: Partizan ima previše stranaca, Dejvis je nezasluženo veliko ime Evrolige 1Vladimir Micov, Foto: Srdjan Stevanović/Starsport

Crvena zvezda i Partizan ulaze u “duplo kolo” Evrolige u različitom raspoložrnju. Crveno-beli sa još tri tima imaju maksimalan učinak 2-0 na čelu tabele, dok su crno-beli sa još tri ekipe na dnu sa skorom 0-2.

Bivši košarkaš Crvene zvezde i Partizana Vladimir Micov istakao je da je više očekivao od tima Željka Obradovića.

– Očekivao sam da Partizan može da iznenadi u Madridu, posebno zbog činjenice daje Real lošije počeo sezonu, evo sad su ponovo izgubili u prvenstvu. Vidim da je Hezonja i prozvao trenera, očigledno da postoji neka loša relacija… Partizan je imao šansu, ali mnogo je novih igrača, i njima je potreban period adaptacije na Željkov sistem. Oni su promenili čitav tim, zadržali samo Koprivicu, koji nema neku ulogu u ekipi, to je kompletno renoviranje ekipe. Partizan prima mnogo problema za poluvreme, odbrana ne postoji – rekao je Micov u podkastu “Večiti” na TV Sport klub.

Micovu se ne dopada jedna stvar u Partizanu.

– Ima previše stranaca, pa je to neka lepršava košarka, sa akcentom u napadu nego u odbrani. Brendona Dejvisa znam kroz karijeru, veliko ime u Evroligi, po meni totalno nezasluženo, i dalje ne pokazuje igre zbog kojih je doveden. Ako ti maltene svake godine menjaš ekipu, očigledno da si limitiran. U smislu reputacije očekuje se mnogo više. Možda još nije svestan gde je došao – poručio je Micov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari